Nėra lengva nuolat išlaikyti nepriekaištingai švarų klozetą, tačiau dėmesio – šiandien atskleisime vieną gudrybę, kurią pasitelkus, klozetas spindės, o ant jo nebus bakterijų, rašoma homeremediescorner.com.

Tabletės, kurių netrukus pasigaminsite, yra geriausias valiklis, kokį tik galima įsigyti. Tereikia įsigyti kelis ingredientus.
Naudodamiesi šiuo metodu ne tik dezinfekuosite klozetą, bet ir pašalinsite visas dėmes ir nešvarumus, kurių susikaupia, ypač ant kraštų.

Ingredientai

  • 1/2 stiklinės sodos,
  • 1/2 stiklinės kukurūzų miltų,
  • 30 lašų eterinio apelsinų aliejaus,
  • vandens buteliukas su purškikliu,
  • sandariai uždaromas plastikinis maišelis.

Instrukcija, kaip valyti

Sudėkite visus ingredientus, išskyrus eterinį apelsinų aliejų, į maišelį. Suplakite, penkis kartus įpurkškite vandens. Užspauskite maišelį ir vėl suplakite.

Pamatysite, kad maišelis išsipūtė dėl bikarbonato sąveikos su skysčiais. Supilkite apelsinų eterinį aliejų ir plakite, kol susiformuos pasta.

Įdėkite šio mišinio į nedideles formeles, palikite džiūti kambario temperatūroje 48 valandas, paskui suvyniokite į popierių ar sudėkite į dėžutę.

Įmeskite šią tabletę į klozetą, o kai liausis putoti, trinkite su šepetėliu. Paskui nuplaukite vandeniu.

Šios namuose pasigamintos tabletės kur kas veiksmingesnės, nei parduotuvėse parduodami valikliai. Be to, jas naudojant, nėra intoksikacijos rizikos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)