Eifelio bokšto formos trintuvė, margaspalves antis primenančios žirklės, espresso kavos puodelis su angelo sparnais, švelniu pliušiniu kačiuku virstantis skėtis – tai tik keletas iš beveik 400 pavadinimų namų apyvokos, interjero, dekoro ir biuro prekių bei aksesuarų, kuriuos pristato pirmoji Lietuvoje tarptautinio „Pylones“ tinklo parduotuvė Vilniuje, balandžio 20 dieną, duris atvėrusi prekybos ir pramogų centre „Ozas“.

„Visos šio tinklo prekės paremtos idėja, jog namų, biuro aplinka turi būti kūrybinga – skatinti džiaugtis, šypsotis ir patiems kurti. Šios idėjos vedini, interjero, dekoro elementus, papuošalus, biuro ir net virtuvės įrankius kuria talentingi prancūzų dizaineriai. Už dizaino sprendimus įvertinta ne vienu apdovanojimu, kompanija kuria ir gamina tokiems prekių ženklams kaip „Dior“, „Renault“ ir „Starbucks“, – sakė „Pylones“ parduotuvės vadovė Inga Garšvienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją