Kuo sudomino originali “j-me” lentyna? “Pasidaryk pats” idėjos autorė NotMarsha sako: “Patiko tai, kad ši lentyna yra tarsi pakibusi ore ir neužima daug vietos, nes mano prieškambaris ir taip mažas bei pilnas daiktų. Pamačiusi, kad ši lentyna yra keliais centimetrais ilgesnė už sieną, vos neapsiverkiau.”

Pirmoji stotelė? Statybos ir remonto prekių parduotuvė. Čia paaiškėjo, kad viskas šioje plastikinių vamzdžių, metalinių vandentiekio dalių ir panašių prekių karalystėje yra per brangu. Išeitis? Dvi medžio lentos - platesnė apatinei lentynai ir siauresnė viršutinei, kelios L formos metalinės plokštelės, varžtai ir tamsūs dažai. Štai ir viskas, ko reikia, kad pasigamintumėte batų lentyną, rašo dornob.com.

Turėkite omenyje, kad net patys paprasčiausi “pasidaryk pats” projektai reikalauja fantazijos, planavimo įgūdžių ir laiko nusipirkti reikiamas detales. Tačiau jei laiko turite daugiau nei pinigų - pirmyn. Kodėl neverta pirkti įprastos ant žemės statomos lentynos? Nes ji užima daug vietos, ją galima nuversti ir ji neatrodo taip tvarkingai kaip pritvirtinta prie sienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)