Metas panikuoti ir bėgti ieškoti tirpiklio? Ne, nusiraminkite ir pabandykite štai šį elementarų klijų pašalinimo nuo odos būdą, pataria novate.ru.

Superklijai pateko ant odos? Neverta panikuoti, pasitaiko. Ne, jie neliks ant jūsų odos amžiams ir pjaustyti nieko nereikės. Kitaip nei plaukų atveju, bet tai jau kita istorija. Nepaisant visko, delsti nereikėtų – patariama veikti greičiau. Štai paprastas, tačiau patikrintas būdas, padėsiantis trimis žingsniais atsikratyti klijų pėdsakų.

Pirmas žingsnis

Pažeistą vietą suvilgykite šiltu vandeniu ir gerokai išmuilinkite. Muilo tirpalas turi kaip reikiant suputoti. Ir pageidautina patrinti pemza ar šiurkščiu šepetėliu. Šis žingsnis pagerins situaciją maždaug 50 procentų.

Antras žingsnis

Paimkite nagų lako valymo skystį (su acetonu) ir juo gausiai ištepkite klijų pėdsakus. Jokiu būdu nenaudokite vatos – ji tiesiog prilips prie likusių klijų. Palikite viską bent penkioms minutėms ir tada nuplaukite šiltu vandeniu, vėl gi, pasitelkę pemzą ar šiurkštų šepetėlį.

Trečias žingsnis

Tai kontrolinis žingsnis. Patepkite odą margarinu ar riebiu sviestu, negailėdami produkto. Palikite dešimčiai minučių, periodiškai lengvai įtrindami jį į klijų likučius. Paskui nuplaukite šiltu vandeniu. Po šio žingsnio klijai turėtų visiškai pasišalinti nuo jūsų daug patyrusios odos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)