Štai ką reikia ir ko nereikia daryti, kai atnaujinate savo vonios kambarį.

Pirma, turėkite planą. Galutinis rezultatas padės jums įgyvendinti dizaino sumanymus ir tilpti į finansus.

Vienas brangiausių dalykų, kurį reikia pakeisti vonios kambaryje – vandentiekio įranga. Tad geriau venkite ją net judinti, jeigu tai įmanoma. Taip pat nepamirškite, kad visada būtina palikti prieigą prie vamzdyno tam atvejui, jeigu jį prireiktų remontuoti.

Nedideli pasikeitimai gali būti labai reikšmingi. Įrangos ir detalių pakeitimo kartais pakanka, kad vonios kambarys įgautų visiškai kitokį veidą.

Labai svarbu pasirinkti tinkamą spalvą, jei jau nusprendėte pagražinti vonios kambarį. Juk nenorėsite po poros metų vėl visko perdaryti.

Renkantis tokius ilgalaikius vonios kambario elementus kaip apdailos plytelės, spintelės, vonios kriauklė ir klozetas, rinkitės neutralius tonus. Visada spalviniais akcentais gali tapti vonios aksesuarai.

Jeigu planuojate pastatyti vonią, įsitikinkite, kad grindys pakankamai tvirtos. Turite paskaičiuoti ne tik pačios vonios, bet ir joje esančio vandens ir žmogaus svorį. Tai ganėtinai sunku.

Nepamirškite apie daiktus – kur juos susidėsite. Erdvė po kriaukle ar aukštai pakabintos spintelės leis už uždarų durų paslėpti netvarką ir suteiks didesnės erdvės iliuziją. Stiklas ar berėmės dušo pertvaros padarys tą patį.

Renovuojant vonios kambarį svarbiausia yra nepersistengti taupant. Gali kilti pagunda sutaupyti kelis eurus perkant prastos kokybės medžiagas, tačiau ilgainiui jums tai tikrai kainuos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)