Kiekvienas naujojo viešbučio aukštas skirtas vis kitam žemynui: Europai, Afrikai, Azijai, Afrikai ir Okeanijai. Juos atspindi ne etnologiniai elementai, bet paslaptingumas, nuo senovės pažįstamas keliautojams, „kurie parsiveža ne tik mokslinės informacijos, bet ir pasakų bei svajonių“, - sakė prancūzų dizaineris Christianas Lacroix, kūręs trijų žvaigždučių viešbučio interjerą. Tiesa, visas šeštas aukštas skirtas Antarktidai.

Viešbutis yra dešiniajame Senos krante, netoli prestižinių „Place Vendôme“. Viešbutyje – 25- trijų rūšių kambariai. Para 10 kvadratinių metrų kambaryje kainuoja 125 eurus. Mokestis už parą didesniuose kambariuose gali siekti 400 eurų.

Legendinis prancūzų dizaineris ne pirmą kartą įrenginėja viešbučio interjerą. Jis yra įrengęs viešbutį „Sofitel So Bangkok“ Tailande.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)