Toliau pateikta keletas vertingų patarimų iš portalo DEKOR.

Rinkitės neutralias spalvas

Labiausiai pasiteisina šviesios spalvos: juk, tarkim, pieno spalva puikiausiai dera prie bet kokių ryškesnių akcentų, be to, vizualiai praplečia patalpos erdvę. Svarbu ir tai, kad tokią spalvą nesunku atnaujinti.

Jokių kompromisų medžiagų kokybei

Tinkamai atliktas remontas gali net 15 proc. padidinti nuomos kainą. Be to, jei būsto apdailai naudosite kokybiškas medžiagas, ilgiau neteks galvoti apie kitą remontą.

Geriausia – dažytos sienos

Apmušalai, arba tapetai, aišku, atsieis pigiau, tačiau geriau nepagailėkite šiek tiek daugiau pinigų ir pasirūpinkite, kad sienos būtų nudažytos. Pasirinkus tokį sprendimą, ateityje bus paprasčiau vėl suremontuoti butą net ir tuo atveju, jei sienas apipieš vaikai arba apgadins gyvūnai augintiniai.

Pasirinkite patvarią grindų dangą

Linoleumas jau po poros metų bus nusėtas įbrėžimų ir įspaudų, o kiliminė danga kartais sukelia alergiją. Optimalus sprendimas šiuo atveju – plytelės arba vinilinė grindų danga.

Įrenkite vietų daiktams susidėti

Turėtumėte pagalvoti apie nedidelę drabužinę arba sandėliuką. Ką nors panašaus pavyks įrengti net nedideliame bute. Puikiai tiks ir nišoje pakabintos lentynėlės su užveriamomis arba užstumiamomis durimis.

Neužgrūskite buto baldais

Baldų turi būti kuo mažiau – tik patys būtiniausi. Ypač daug dėmesio skirkite miegamajam: atminkite, kad nuomininkai vis dažniau renkasi butus, kuruose yra lova. Labai patogus čiužinio su nusegamu užvalkalu variantas, nes užvalkalą bet kada galima išvalyti arba pakeisti nauju.

Nesistenkite taupyti pirkdami santechniką

Deramai investuodami į santechniką galėsite būti tikri, kad ji tarnaus ilgai. Neprašausite pasirinkę ketaus vonią: ji atspari pažeidimams, be to, prireikus ją galima restauruoti skystu akrilu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)