Langai gali rasoti dėl įvairių priežasčių, laimė, yra vienas nesudėtingas, bet veiksmingas būdas tai sustabdyti, skelbia portalas „Novate“.

Jums reikės:


Akivaizdu, kad ant langų bus klijuojama plėvelė. Pirmiausia nurinkite nuo palangių visus daiktus (jei yra, nukabinkite įvairius papuošimus nuo langų). Paskui su plovikliu ir šluoste kruopščiai nuplaukite langų rėmus. Galiausiai su popierinėmis servetėlėmis sugerkite nuo langų kondensatą.

Greitai išmatuokite stiklo dydį matavimo juosta, tada iškirpkite reikiamą PET plėvelės dalį, palikdami po 5 cm iš kiekvienos pusės. Palei rėmą užklijuokite lipnios juostelės, nuėmę apsauginį sluoksnį, užklijuokite ant lango PET plėvelę, o tada nuimkite ir nuo jos apsaugą.

Plėvelė puikiai praleidžia šviesą, taigi šviesos namuose nesumažės. Patikrinti jos efektyvumą galima pastačius šalia virdulį ar puodą su verdančiu, garuojančiu vandeniu. Plėvele apklijuokite visus langus, kurie rasoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)