Naujų baldų įsigijimas – įtraukiantis, bet neretai užtrunkantis procesas. Dar šis procesas ganėtinai brangus. Jei pageidaujate šiek tiek pataupyti ir nepavargti nuo naujienų per porą mėnesių, atsižvelkite į šiuos dizainerių patarimus ir mažiausiai du kartus pagalvokite prieš įsigyjant kurį nors objektą iš šio sąrašo.

1. Miegamojo komplektas

.

Nors dauguma iš mūsų yra pratę namuose matyti baldų komplektus, šiais laikais požiūris į tokius variantus pasikeitęs iš esmės. Mūsų dienomis miegamojo komplektai atrodo tikrų tikriausia atgyvena, kuri dar ir nepasižymi praktiškumu. Pavyzdžiui, jei viena komplekto dalis sulūš ar pabos, keisti teks viską iš eilės. Taigi kur kas geriau iš anksto įsigyti lovą, spintą ir kitus smulkesnius baldus.

2. Masyvios sekcijos

Svetainės baldai


Esminis tokių baldų pliusas – daug daiktams laikyti skirtos vietos. Pagrindinis minusas – apkrauta erdvė ir labai nedidelė tikimybė vėliau baldą parduoti.

3. Sofos ir fotelių komplektas


Toks variantas iš pirmo žvilgsnio atrodo nuspėjamas ir saugus. Vis dėlto dizaineriai vienareikšmiškai rekomenduoja atsisakyti tokio varianto ir pirmenybę teikti skirtingiems baldams, kurie tarpusavyje smagiai dera. Puikiai tiks sofos ir fotelio ar dviejų skirtingų fotelių derinys, kuris neabejotinai suteiks bet kokiam interjerui gyvumo.

4. Vaikų baldai


Nors šiuo metu jūsų vaikas gali labai džiaugtis šia pasakų karalyste ir ryškiomis spalvomis, vos po vienų ar dvejų metų jis reikalaus kitokio varianto. Taigi geriau apsiriboti praktiškais moduliniais baldais, augančiais ir besikeičiančiais kartu su mažuoju jų šeimininku.

5. Baldai su dideliais ir gremėzdiškais elementais

Svetainės baldai

Kadangi žmonių būstas tampa vis mažesnis, būtini nauji ir kompaktiški sprendimai.

6. Odiniai foteliai ir sofos

Svetainės baldai

XX a. dešimtasis dešimtmetis jau senokai likęs praeityje, o rūpintis odinėmis sofomis vis dar yra tikrai sudėtinga. Daugeliui kuo puikiausiai žinoma, kaip sudėtinga išnaikinti ant tokių baldų atsirandančius įbrėžimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt