1. Maisto ruošimas mikrobangų krosnelėje

Paimkite drėgną popierinį rankšluostį ir apvyniokite juo produktus, kurie bus ruošiami mikrobangų krosnelėje. Skamba keistai, tačiau išsiskyrę vandens garai šildant maistą padės apsaugoti jį nuo per didelio išdžiovinimo.

2. Produktų laikymas

Prieš dėdami šviežius žalumynus į šaldytuvą, apsukite juos popieriniu rankšluosčiu. Tai padės surinkti perteklinę drėgmę į popierių ir leis ilgiau išsaugoti žalumynų šviežiumą. Tą patį galima daryti ir su duona.

3. Riebalų filtras

Jeigu norite ne tokio riebaus sultinio, jums padės kiaurasamtis ir į jį paklotas popierinis rankšluostis. Sultinį perkoškite kartą ar du ir jo riebumas tikrai sumažės. Geriausia šią procedūrą atlikti kriauklėje.

4. Kavos filtras

Popierinis rankšluostis gali tapti puikia alternatyva kavos filtrui. Žinoma, šis primityvus variantas kasdien netinkamas, jo griebtis galima tik pačiose beviltiškiausiose situacijose, kai kitos išeities paprasčiausiai nėra.

5. Kosmetinės servetėlės

Prireikus iš popierinio rankšluosčio galima labai greitai pasigaminti drėgnas servetėles. Pakanka popierių suvilgyti vandenyje, į kurį buvo įpilta šiek tiek alyvuogių arba kokosų aliejaus. Taip pat galima naudoti makiažo valymo priemonę. Tačiau vertėtų prisiminti, kad tokiu būdu pasidarytas servetėles būtina laikyti vėsioje vietoje.

6. Kova su klostėmis

Popierinio rankšluosčio viduje esantis kartoninis kaištis gali būti puiki priemonė kovojant su odinių batų klostėmis. Tiesiog įdėkite jį į batų vidų ir tik tada padėkite ilgam saugojimui. Tai išgelbės avalynę nuo daugelio problemų ateityje.

7. Žaislas katinui

Kai popierinis rankšluostis baigiasi, viduje esantį kartoninį kaištį galite atiduoti savo katinui (žinoma, jeigu jūsų namuose jis gyvena). Kaip rodo praktika, dauguma gyvūnų mėgsta kurį laiką su juo pažaisti. Šis žaisliukas padės atitraukti jūsų augintinio dėmesį nuo kokių nors kenkėjiškų kėslų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)