Šioms nuostatoms iššūkį metė naujasis daugiafunkcinis „Electrolux“ lygintuvas „5safety”, kuris pelnė geriausio 2011 m. produkto titulą didžiausiuose pasaulyje technologijų, sporto ir laisvalaikio apdovanojimuose „Plus X Award“.

„Net 80 proc. vartotojų norėtų pagalbos lyginant, todėl naujasis lygintuvas, kurio patobulinimai paremti profesionalios drabužių priežiūros industrijos žiniomis, šį procesą padarys saugesnį, patogesnį ir malonesnį“, - sako tyrimą užsakiusios buitinės technikos gamintojos „Electrolux“ prekybos atstovas Laurynas Skruibis.

“5safety” turi net 3 saugumo funkcijas, kurios automatiškai išjungia lygintuvą: 30 s lygintuvui gulint ant kaitinamosios dalies, 30 s gulint ant šono bei 8 min. stovint pastačius. Be to, visiškai guma padengta jo rankena sumažina išslydimo iš rankos riziką, o gerokai didesnis, nei įprastas, lygintuvo padas neleidžia vaikams jo lengvai nutraukti nuo lyginimo lentos.

Pėdos forma leidžia „5 safety” patogiai lyginti į visas puses, nepaisant siūlių ir sagų. Turėdamas itin didelį vandens rezervuarą ir net 605 skylutes garui, šis naujas „Electrolux“ lygintuvas užtikrina lyginimo rezultatus.

Dėl galingos garų sistemos jis gali būti naudojamas ir jau dėvėto rūbo atšviežinimui – raukšlių panaikinimui ir kvapų pašalinimui. Naudojant garų funkciją, tenka rečiau lankytis cheminėje valykloje ir sutaupyti. „5 safety” garų sistemos automatinė kontrolė neleidžia lašėti ar varvėti vandeniui, o apsauga nuo subraižymo neleidžia pažeisti net švelniausių audinių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)