Dėl šios priežasties pasirodo vis naujų itin originalių būdų efektyviai spręsti šias problemas. Laikas susipažinti su iš tiesų netikėtu būdu, skirtu be didesnių pastangų nuo stiklo keramikos viryklės paviršiaus pašalinti nešvarumus.

Deja, tokį grožį gali labai greitai sugadinti dėmės, kurių išvengti ruošiant maistą kažin ar pavyks. Vėliau šiuos nešvarumus šalinti būna ganėtinai sudėtinga. Jei jau kelias savaites jūsų gražuolę kaitlentę „puošia“ nedailios dėmės, tinklaraštininkai siūlo originalų problemos sprendimą, kuris iš pirmo žvilgsnio atrodo keistas, bet iš tikrųjų yra labai veiksmingas.

Jei norite efektyviai nuvalyti elektrinę kaitlentę, jums prireiks:

1. vienos žalios bulvės;
2. acto;
3. kokakolos;
4. popierinių rankšluosčių.

1 žingsnis

Nupjaukite bulvės viršūnėlę ir ja aktyviai sukamaisiais judesiais patrinkite dėmę. Stebėkite, kad proceso metu bulvė liktų drėgna (skirtųsi sultys). Šiam tikslui pasiekti nuolat nupjaukite po nedidelį jos gabaliuką.

2 žingsnis

Ant dėmės užpilkite acto ir palikite. Po 5 minučių šią vietą nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

3 žingsnis

Užpilkite kokakolos ant dėmių. Palikite priemonę veikti 15 minučių.

Nuvalę kokakolą nuo paviršiaus galėsite džiaugtis savo atvaizdu, atsispindinčiu tobulai švariame kaitlentės paviršiuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)