Portale novate.ru patariama, kam nereikėtų taupyti, atliekant remontą:

1. Laidams ir elektrotechnikai

Jokiu būdu nepatartina taupyti laidams ir elektrotechnikai. Menkiausias tokių komunikacijų gedimas gali baigtis ne šiaip galvos skausmu ir dingusia elektras, bet netgi gaisru. Tai pasakytina apie visus elektros įrenginius.

2. Santechnika

Neverta taupyti santechnikai. Tai pasakytina tiek apie vamzdžius, tiek apie įvairias smulkmenas – kranus, maišytuvus ir kt. Reikia atsiminti, kad būtent nuo santechnikos kokybės ir patikimumo priklauso ne tik gyvenimo kokybė, bet ir tai, ar neteks mokėti kaimynams, jei prabėgtų vanduo.

3. Pasluoksnis ir tinkas

Kas yra kokybiško remonto pagrindas? Teisingai, kokybiškai uždėtas pasluoksnis ir tinkas. Priešingu atveju, ateityje nuolat turėsite problemų. Blogiausia tai, kad netolygus dengimas po kelerių metų gali tapti pelėsių židiniu.

4. Statybininkų paslaugos

Fiziškai neįmanoma patiems mokėti viską pasidaryti. Todėl nereikia abejoti, ar verta samdytis specialistų. Ir dar naivu tikėtis, kad už skatikus dirbantys žmonės kokybiškai atliks visus darbus. Tokie žmonės stengiasi atlikti kuo daugiau, taigi, vertėtų prisiminti patarlę – šykštus žmogus moka du kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)