Goodshomedesign pateikia instrukciją, kaip tai padaryti:

Jums reikės: vilnonio megztinio, žymiklio, žirklių, smeigtukų, adatos ir siūlų (tokios pat spalvos kaip megztinis), sagų, siūlų siuvinėjimui.

Išverskite megztinį į išvirkščiąją pusę, uždėkite delną arčiau šoninės siūlės (kad pirštinės šonas su ja sutaptų) ir apatinio krašto (kad riešo dalis sutaptų su megztinio kraštu) ir apibrėžkite žymikliu delno kontūrą. Kirpkite taip, kad už nubrėžto kontūro linijos liktų apie 1 cm kraštelis. Sudėkite po dvi pirštinių dalis (išvirkščiąja puse į viršų), susmeikite smeigtukais – bus patogiau, nes jums reikės susiūti pirštines iš dviejų dalių.

Mašinine siūle susiūkite dvi pirštinių dalis palei liniją, apačią, savame suprantama, palikite nesusiūtą. Dabar galite ištraukti smeigtukus. Apkirpkite audinio perteklių palei siūlę, tik ne per arti, kad neįkirptumėte siūlės ir kad maunantis pirštines ji neprairtų. Susiūtas pirštines išverskite į gerąją pusę. Galite išsiuvinėti spalvotais siūlais, prisiūti karoliukų, sagų ar pan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)