Tokiais atvejais reikia sprendimo, kuris leistų bent kelias valandas ar iki ryto ramiai pagyventi su pilnu atliekų kibiru ir užtikrintų, kad iš jo sklindantis kvapas nepasklistų po visus namus, rašo delfi.lv.

Mums reikės:

  • Vatos gabaliukų, gerai sugeriančių drėgmę;
  • Arbatmedžių eterinio aliejaus, naikinančio bakterijas;
  • Mėtų eterinio aliejaus, galinčio neutralizuoti kvapus;
  • Nimbamedžio eterinio aliejaus, nuo šiukšlių kibiro nubaidančio bet kokius vabzdžius.

Tiesiog suvilgykite vatos gumulėlius šių eterinių aliejų (lygiomis porcijomis) mišiniu arba kiekvienam eteriniam aliejui skirkite po atskirą vatos gumuliuką. Išdėliokite vatos rutuliukus maždaug ties viršutiniu šiukšlių kibiro trečdaliu – tokioje vietoje, kur jiems pakaktų deguonies ir kur jie nebūtų itin arti šiukšlių.

Taip pat galite įsigyti patogių įmontuojamų šiukšliadėžių, kurios leidžia laikyti šiukšles atokiau nuo pagrindinės kulinarinės zonos.

Jei negalite imti ir perdaryti visos virtuvės, o toks modulis jums yra per brangus, jį gali atstoti virtuvinė salelė – net ir labai maža.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)