Jeigu virtuvė Jums atrodo niūri, padėtį išgelbės naujas apšvietimas. Pakabinkite originalų šviestuvą centre, o aplink sukomponuokite nedidelius šviestuvėlius, kurie sukurs jaukią atmosferą.

Žaismingumo suteiks virtuvėje virš stalo skirtingame aukštyje pakabinti trys vienodi šviestuvai.

Drąsesniems puikiai tiks toks variantas - puodai ir keptuvės sukabinti toje virtuvės dalyje, kur netrukdo praėjimui ir gaminimui. Pliusas ne vienas, o du - sutaupysite vietos ir tikrai visuomet rasite reikiamą puodą.

Kalbant apie vietos taupymą - virtuvės sala gali būti tikras išsigelbėjimas. Tai ir vieta, kur ruošite maistą, čia pat galite ir valgyti, o po stalu esančios lentynos priglaus indus ir kitus reikmenis.

Suderinti dailūs virtuvės rakandai atrodo stilingai ir suteikia jaukumo.

Virtuvėje visuomet tinka šviežių vaisių krepšys.

Vaisius galite sudėti į aukštas stiklines vazas.

Maloniai nuteikia ir stilingai atrodo gražiuose induose suberti makaronai ir kruopos. Šalia pastatykite vazonėlius su šviežiais prieskoniais - bus ne tik gražu, bet ir naudinga.

Turite didelę lentyną? Išnaudokite ją - sudėję ryškiaspalvius indus, suteiksite virtuvei žaismingų akcentų.

Žydintys kambariniai augalai gyvybės suteikia bet kokiai patalpai. Virtuvė - ne išimtis. Ir visai nesvarbu, prabangi ji ar paprasta. Mūsų taip mėgstamos orchidėjos čia puikiai jausis ir džiugins savo žiedais.

Prabangioje virtuvėje pastatykite didelę ryškią kompoziciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)