Rafinuotos juodos grindys

Juodos grindys arba patinka arba labai nepatinka. Kad ir kokia būtų jūsų nuomonė, tikriausiai nenuginčysite, kad juodos grindys suteikia rafinuotumo. Juodai dažytos grindys – rudeniškas ir tuo pačiu šiltas akcentas, tiesiog idealus variantas rudeniui. Nudažyti grindis – nemenkas darbas, bet tegu tai neatbaido jūsų ir neatima noro eksperimentuoti.

Dar vienas puikus variantas – pilkai melsva spalva, nes ji suteikia prabangos. Arba galite iškalti sienas juodomis plytelėmis, o grindis nudažyti juodai – taip sukursite bet kokį norimą stilių, pradedant viduramžišku, kaimišku, baigiant pramoniniu, minimalistiniu.
Taigi juodos grindys – labai populiari šio rudens interjero tendencija.

Plazdančios užuolaidos

Šių metų vasarą sugrįžo užuolaidų mada. Užuolaidos išlieka ir šio rudens tendencija, be to, jos gražiai atrodys visus metus. Užuolaidos saugo privatumą, tuo pačiu per jas įeina pakankamai šviesos, jos puošia svetainę, suteikia jaukumo miegamajam.

Jei norite, kad užuolaidos geriau sulaikytų šilumą žiemą, galite kabinti dvigubas užuolaidas.

Atnaujinkite spalvas – pilkos ir auksinės derinys bei ryškios spalvos

Gamta ima keisti spalvas, pats metas paspalvinti ir interjerą. Populiariausia neutrali spalva – pilka. Metalo spalvos akcentai ir dekoro elementai puikiai derės prie aukso spalvos detalių, suteiks namams spindesio, įneš šilumos šaltą žiemą.

Vasarą interjere karaliavo pasteliniai atspalviai, o rudenį rinkitės ryškesnes spalvas. Gyvumo žiemą suteiks smaragdinė žalia, turkio žydra, geltona, vyšninė spalva.

Na, o mėgstantys nuosaikumą visada gali apsiriboti pilka spalva.

Dekoras

Ruduo – metas nurinkti derlių, jaukiai papuošti būstą, kuriame šaltuoju metų periodu praleisime daug laiko. Štai keli patarimai, kaip pagražinti namus su rudens gėrybėmis ir atributais.

Rudeniški vainikai ir kitokios puošmenos

Rudens gėrybių, lapų vainikai, įvairūs papuošimai skirti ne vien šventėms ir ne vien namo išorei. Namuose tokios puošmenos sustiprina rudens nuotaiką. Nupilkite vainiką iš šakelių, medžiaginių gėlių, džiovintų lapų, kad skaniai kvepėtų, įpinkite cinamono lazdelę. Pakabinkite tokį vainiką virš židinio ar ant durų.

Spalvoti lapai

Spalvoti lapai – vienas pirmų rudens pranašų. Tiek džiovintais, tiek dirbtiniais lapais galima papuošti žvakidę, vazą, įdėti į puokštę iš sausų augalų. Džiovintų lapų galima priklijuoti stiklinės dėželės dangčio viduje.

Židinys

Rudenį kažkodėl norisi užkurti lauke laužą, susėsti aplink jį su brangiais žmonėmis ar žiūrėti, kaip liepsnoja malkos židinyje, pabudus matyti pro langą raudonus medžius, grožėtis rūkuotu saulėtekiu virš kalnų viršūnių.

Net jei gyvenate ne prie kalnų, ne taip sudėtinga papuošti namus kalnų trobelės akcentais. Pastatykite namuose medinių ar pintų baldų, pakabinti ant sienos medžio raižinių.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)