Miegamasis. Užuolaidos turi suteikti jaukumo, komforto, tad jos turi būti sunkių audinių, kurie sugertų triukšmą iš gatvės ir sulaikytų švies. Miegamajam tiks neutralios spalvos – persikų, rusva, švelnus aukso atspalvis.

Virtuvė. Virtuvėje – ne vieta sunkioms, brangioms užuolaidoms. Rinkitės ritinines užuolaidas ar lengvas, šviesių atspalvių ir lengvai skalbiamų audinių užuolaidas. Pasirinkite apetitą keliančią spalvą, pvz., oranžinę.

Svetainė. Šiam kambariui užuolaidos turi teikti jaukumo, sudaryti komforto pojūtį. Puikiai tiks sunkūs audiniai. Ant sofų ir fotelių galite padėlioti prie užuolaidų spalvos priderintų pagalvėlių.

Vaikų kambarys. Tai vienintelė vieta, kuriai galite drąsiai parinkti ryškias spalvas ir įdomius piešinius. Vaikui bus įdomus juos apžiūrinėti. Tik gerai įtvirtinkite karnizą tam atvejui, jei mažylis sugalvotų pasisupti ant užuolaidos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)