Dizaineriai sugalvojo, kaip įkomponuoti gėlių motyvus į modernią aplinką.

Gėlių motyvai dabar populiarūs, žmonės randa inovatyvių būdų įkomponuoti juos su spalvomis. Interjere turi vyrauti kambarinių augalų, gėlių motyvų dermė ir būti šiek tiek tuščios vietos, vadinamosios negatyvios erdvės.

Gėlių motyvai ir kambariniai augalai – akcentai

Norint sukurti modernią aplinką, kurioje vyrautų tam tikra tema, reikia kruopščiai apgalvoti detales, juk šiuolaikinė erdvė išklijuota sienų apmušalais kaip kiniškų mažmožių parduotuvėje vargu ar atrodys gražiai.

Kai kuriuos kambarius galima išklijuoti apmušalais su didelėmis gėlėmis, o kad namai tiesiogine prasme žydėtų - pastatyti kambarinių augalų – pradedant gėlėmis, baigiant sukulentais.

Nebijokite didžiulių gėlių ant sienų apmušalų

Kokia yra esminė gudrybė, siekiant modernios estetikos su gėlų motyvais?

Mažos gėlytės atrodo senoviškai. Verčiau rinkitės apmušalus su didelėmis gėlėmis. Drąsus sprendimas pasiteisins tik tokiu atveju, jei bus akcentas ir derės su negatyvia erdve – tuščia erdve, kuri supa pagrindinį ar dekoratyvų akcentą.
Tad likusioje kambario dalyje pasirinkite šviesias spalvas, erdvę, kad visas dėmesys kryptų į sieną su gėlėmis ir neišsibarstytų į kitas detales. Susitelkite į tai, kas jums patinka, o aplinkinė erdvė tegu leidžia akcentui kvėpuoti. Susikurkite strategiją, kaip nukreipti dėmesį.

Interpretuokite gėlių tema

Siena su gėlių motyvais kiekviename kambaryje būtų nuobodu, bet galima įkomponuoti panašius į gėlių raštus – tai įneš naujumo, o namuose vis tiek vyraus augalų tema.

Laisva gėlių motyvų interpretacija tinkamiausia modernioje erdvėje. Tai gali atrodyti kaip gamtos elementas, ar tai būtų gėlė, ar ne.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją