„Interjerui dekoruoti rinkomės šviesių spalvų gamą, taip buvo įgyvendintas šviesos ir erdvės poreikis. Bendrajame kambaryje šviesių baldų atspalviai kuria jaukų šiltą kampelį, skirtą maloniai bendrauti ir ilsėtis“,- sako dizainerė Indrė Riepšienė.

Atsižvelgiant į šeimininkų poreikius, kad baldai būtų praktiški auginant mažus vaikus – buvo pasirinkti odiniai baldai.

Baltos spalvos ir ąžuolo grindys padėjo išryškinti natūralumo pojūtį, sukurtos šviesios erdvės įspūdis, tai pat tapo puikiu fonu kitiems interjero elementams: klasikinio stiliaus komoda su sumodernintos klasikinės stilistikos dekoro elementais, didžiulis laikrodis.

Poilsio zonoje įkomponuotas interjero autoriaus dekoruotas toršeras, kuris dera su dekoratyviais raštais pieštu radiatoriumi.
Bendrojo kambario zonos akcentas – nuleisti trys dideli, permatomi ir lengvi šviestuvai, natūraliai įsiliejantys į erdvę.

Durys - puikus interjero dekoro elementas. Atsižvelgiant į šeimininkų poreikius, buvo įstatytos didžiulės tamsinto stiklo durys, leidžiančios gėrėtis svetainės vaizdu.

Laiptų turėklai buvo dengiami šviesaus audinio tinklu norint apsaugoti mažus vaikus. Užsakovų pageidavimu, po laiptais įrengta erdvė vaikams.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)