Pasirodo, plaukų džiovintuvas gali pasitarnauti ir buityje, ir kulinarijoje, ir netgi medicinoje.

Devynios stebėtinos plaukų džiovintuvo panaudojimo galimybės išplės jūsų supratimą apie šį prietaisą.

1. Кoreguojame naujus akinius

Įsigijote gražius naujus akinius, tačiau jie, kaip tyčia, krenta? Su šia problema galima labai lengvai susidoroti, jeigu žinote ypatingą plaukų džiovintuvo ir šilto oro savybę. Džiovintuvą įjunkite visu galingumu ir kaitinkite akinių ąseles, kad jos suminkštėtų ir taptų paslankios. Kai taip nutiks, jas galima atsargiai pakoreguoti reikiama kryptimi, kad akiniai nekristų nuo nosies.

2. Švarus veidrodis vonios kambaryje

Po vandens procedūrų vonios kambaryje veidrodis dažnai aprasoja ir pasidengia dėmėmis. Jeigu norite greitai nuvalyti jo paviršių ir tuo pat metu pasirūpinti savimi, džiovindami plaukus nukreipkite džiovintuvą į veidrodį, kad jis šiek tiek apdžiūtų. Prireiks vos penkių sekundžių, kad jis vėl imtų blizgėti.

3. Menas ne vietoje

Maži vaikai labai mėgsta piešti ant sienų, tačiau tėvai nedega noru kas pora mėnesių daryti remontą. Tačiau problemą galima išspręsti kur kas paprasčiau. Pieštukais ar flomasteriais pieštus piešinius panaikinti galima tuo pačiu plaukų džiovintuvu. Juo tereikia pakaitinti piešinį ir tada paprasčiausiai nuvalyti drėgnu skuduru.

4. Pridegusių kepinių išlaisvinimas

Jeigu pridegė pyragas, gali būti sunku jį išimti iš formos. Tačiau šią problemą nesunkiai išspręsite įjungę plaukų džiovintuvą. Tereikia pakaitinti formos dugną ir kepinys turėtų lengvai išsiimti.

5. Lengvai nuimsite lipdukus

Kartais taip nutinka, kad lipdukas visiškai nenori nusiimti. Jų pasitaiko ant langų, veidrodžių, naujų indų ir batų. Ir tai labai erzina. Nusiraminkite, sprendimas kur kas paprastesnis, nei jums atrodo. Paimkite plaukų džiovintuvą ir šiek tiek pakaitinkite lipduką – netrukus jis lengvai nusiims nuo bet kokio paviršiaus.

6. Miegas šilumoje ir jaukume

Ši gudrybė itin naudinga šaltuoju metų laiku. Kad netektų užmigti šaltoje lovoje, kuri ilgai šyla, ir jausti diskomfortą, geriau kelias minutes virš jo palaikyti įjungtą plaukų džiovintuvą. Jis pašildys lovą ir užmigti bus jauku.

7. Kūryba be ribų

Ar bandėte piešti vaškinėmis kreidelėmis? Pats metas pabandyti! Jums prireiks: pačių vaško kreidelių, molberto ir karšto plaukų džiovintuvo oro. Dar galima užsidėti ant galvos beretę, kuri, ko gero, suteiks įkvėpimo ir nuteiks kūrybai. Tada kreideles pritvirtinkite prie molberto ir pakaitinkite plaukų džiovintuvu. Gražus vaivorykštės efektas pradžiugins kiekvieno akis.

8. Greitas pleistro nuklijavimas

Nuospaudos ant kojų – atskira nemaloni tema. Visi norėtume su tuo niekada nesusidurti, tačiau nauja avalynė ir nuospaudos praktiškai yra neatsiejami dalykai. Iš pradžių tokiu atveju užklijuojame pleistrą, tačiau vėliau gali būti skausminga jį nuimti. Išvengti skausmo taip pat padės plaukų džiovintuvas. Jeigu iš pradžių juo pakaitinsite pleistrą, paskui jį nuimsite be didelių pastangų.

9. Idealus kulinarinis šedevras

Tortų gamyba – daug darbo reikalaujantis užsiėmimas. Kartais sunku glajų tolygiai užlieti, dėl ko sugadinamas bendras deserto vaizdas. Jeigu norite ištaisyti klaidą, glajų galima pakaitinti plaukų džiovintuvu – paviršius bus idealiai lygus ir gražus. Jeigu iškart po to įjungsite šaltą orą, it stiklas lygus glajus taip ir sustings.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)