Greičiausiai jūs jau naudojote lipnią juostą pačiose įvairiausiose situacijose, tačiau labai tikėtina, kad žemiau išvardintų gudrybių dar nežinote.

1. Lipnia juosta galima „susiūti“ palapinę – tai paprasčiau, nei atrodo.
2. Su lipnia juosta galima lengvai ir paprastai iš odos išimti stiklo gabaliukus. Svarbiausia tai daryti atsargiai ir labai atidžiai.
3. Lipni juosta padės ir tada, jeigu netikėtai sutrūko jūsų dulkių siurblio žarna, ir negalite tiesiog dabar nusipirkti naujos.
4. Jeigu mėgstate džinsus kišti į batus, o jie nuolat iš jų išlenda, galite paprasčiausiai kelnių apačią lipnia juosta priklijuoti prie kojinių.
5. Lipni juosta gali padėti nuo drabužių surinkti jūsų augintinių plaukus.
6. Nėra nieko neįprasto, jeigu lipnia juosta pašiltinsite vidpadžius: jeigu jie jums atrodo per šalti, tiesiog apatinę dalį užklijuokite lipnia juosta.
7. Kad krėslų ir kėdžių kojos nebraižytų grindų, reikia priklijuoti prie jų lipnios juostos gabalėlius.
8. Na, ir pagaliau, paskutinis triukas, kurį galima įgyvendinti su įprasta lipnia juosta – atidaryti stipriai uždarytą stiklainį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)