Namų šeimininkai, skiriantys dėmesio interjero projektavimui ir įrengimui, vėliau džiaugiasi gražiais namais ir praktiškomis bei patogiomis interjero detalėmis. Originaliai ir profesionaliai apipavidalintas interjeras padeda sukurti jaukią aplinką ir gerą nuotaiką. Kiekvienas šeimininkas nori, kad jo namai būtų originalūs.

“Interjero salonas”, įsikūręs Vilniuje, Totorių g. 5-6, kiekvienam apsilankiusiam padės sukurti jaukius ir šiltus namus. Kvalifikuoti architektai pasiūlys, kaip pagražinti bei sukurti komfortą Jūsų namuose ir darbo vietoje. Kiekvienas klientas, apsilankęs salone, suras tik jam skirtą interjero projektavimo sprendimą ir susikurs savo svajonių namus.

UŽUOLAIDOS

Užuolaidos - vienas iš pagrindinių interjero akcentų. Tinkamai parinkti audiniai bei spalvos suteikia norimą nuotaiką kambariui.

Siūlome įvairių tipų ir stilių audinius, pagamintus Vokietijoje, Austrijoje, Italijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje. Audinių sudėtis įvairi: natūralaus, sintetinio, mišraus pluošto. Audiniai gali būt pritaikomi dieninėms ir dekoratyvinėms užuolaidoms, baldams, lovatiesėms, pagalvėlėms ir kitiems interjero aksesuarams, staltiesėms bei servetėlėms.

Siūlome ir naujos kartos audinius. Šie audiniai turi daug privalumų ir netgi padeda apsaugoti sveikatą. Jie yra nedegūs, orą gryninantys, lengvai prižiūrimi (skalbiami trumpai ir žemoje temperatūroje, po skalbimo nepraranda savo savybių).

Galime pasiūlyti audinių, idealiai tinkančių biurams,viešbučiams, ligoninėms, sanatorijoms. Jie ypatingi tuo, kad sugeria įvairius kvapus iš aplinkos, taip pat tabako dūmus, panaikina iš gatvės sklindančius kvapus. Šių audinių nereikia dažnai skalbti, tai sutaupo priežiūros kaštus ir prailgina audinio tarnavimo laiką.

Tokie audiniai atitinka griežtus higienos reikalavimus. Jie apsaugo nuo mikroorganizmų, taip pat nuo visų rūšių bakterijų, yra labai funkcionalūs. Šių audinių sudėtyje yra komponentas, kuris ne tik paprastai sugeria dulkes bei kitus aplinkos teršalus, bet juos neutralizuoja ir pašalina iš aplinkos.

KARNIZAI

- Lubiniai karnizai su medžio drožlių užpildu. Stabili konstrukcija, paprastas montavimas, 28-16-12 mm diametro žiediniai karnizai su priedu dieninei užuolaidai. - Lenkiamas aliuminio profilis arkiniams langams ir nišoms. - Aliuminio profilio sistemos nišoms, lengvoms užuolaidoms. - Širmų sistemos. - Romanečių sistemos.

Taip pat siūlome itališkas Mandelli firmos aukščiausios klasės ir kokybės žalvarinius karnizus, durų rankenas ir baldų furnitūrą.

“Interjero salonas”
Totorių g. 5-6, Vilnius,
Tel./faks. 8 5 212 5930
8 5261 7341
8 612 99207.

Darbo laikas: I-V nuo 10.00 iki 18.00
VI nuo 10.00 iki 14.00.

Kviečiame apsilankyti!