Jas pritaikius, namų erdvės gali atrodyti kur kas didesnės.

1 idėja: naktinis staliukas dieną gali virsti darbo stalu.

Jei seniai svajojate apie kabinetą, bet namuose jam nėra vietos, galite nedidelį naktinį staliuką dieną paversti darbo stalu. Po staliuku ar virš jo galite įtaisyti lentynėles knygoms, žurnalams, nešiojamam kompiuteriui.

2 idėja: stalviršis vietoje naktinio stalelio.

Turintys mažus namus, kuriuos stinga vietos įprastiems naktiniams staliukams, gali pritvirtinti vien tik stalviršius lovos šonuose. Be to, sieną virš lovos galvūgalio galima išklijuoti ryškiai ornamentuotu tapetu – taip sukursite didesnės erdvės įspūdį.

3 idėja: pakabinkite plokščiaekranį televizorių.

Sienoje nesimatys televizoriaus laidų, be to, galėsite jį pakabinti jums patogiame aukštyje. Po ekranu galima pastatyti staliuką ar fotelį. Atsiradusią erdvę ant sienos galite užpildyti mielais pakabinamais žaislais, paveikslėliais ir pan.

4 idėja: ilga lovatiese galite uždengti po lova sudėtus daiktus.

Raštuota lovatiesė gali ne tik dengti sudėtus po lova daiktus, bet ir tapti ryškiu miegamojo akcentu. Dar viena žavi detalė – suolelis miegamajame, kurio viduje galima laikyti pagalves ar pan.
Viešbučio kambarys

5 idėja: pirkite kelių paskirčių baldus.

Pavyzdžiui, po kabančiu televizorių galima statyti senovinį sekreterą imituojančią spintelę, į mažus stalčiukus sudėti papuošalus, o į didesnius skyrius – drabužius, rankšluosčius.

6 idėja: rankšluostėlius rankoms pakabinti po kriaukle.

Po kriaukle galima pritaisyti pora laikiklių rankų rankšluostukams – sutaupysite vietos ant sienos, o laikikliai suteiks prabangos. Puikus sprendimas mažiems namams.
Vonia

7 idėja: skysto muilo indelius sudėkite į lentyną.

Kaimiško stiliaus vonios kambaryje po kriaukle ir jos pagrindu galima įrengti lentyną rankšluosčiams, pakabinti krepšelius muilo ir dušo želė indeliams.

8 idėja: pakabinamos lempos.

Kai norite sutaupyti namuose vietos, brangus kiekvienas centimetras. Pakabinamos lempos, sieninės lempos apšvies kambarį, o vietos ant stalo neužims.
Viešbučio kambarys
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją