Kaip greitai ir patikimai užtaisyti tarpą tarp sienos ir vonios:

1. Bortelio juostelė

Lengvai įgyjama, o svarbiausia – ilgai tarnaujanti medžiaga. Tokios juostelės nusipirksite bet kurioje statybinių medžiagų parduotuvėje. Vienas iš didžiausių privalumų – ji sumirkyta antigrybeliniu skysčiu. Pelėsiams tai nepatiks. Minusas – dėl nuolatinės drėgmės po poros mėnesių gali atšokti klijai, todėl geriausia iš karto apsidrausti ir prikalti juostelę specialiomis vinimis.

2. Silikoninis hermetikas

Kitas puikus pasiūlymas iš statybinių medžiagų parduotuvės. Svarbiausia paisyti kelių sąlygų: purkškite silikoninį hermetiką tik ant idealiai sauso paviršiaus (palikite vonią išdžiūti ir netgi iššluostykite), o po purškimo dar pora valandų palaukite, kol prasivėdins, nes purškalas yra specifinio kvapo.

3. Montavimo putos

Idealus kainos, kokybės ir patogumo santykis. Pakanka kruopščiai nusausinti paviršių ir nepamiršti, kad putos turi būti atsparios vandeniui.

4. Cemento mišinys

Tiks dideliems tarpams, bet šiam darbui reikia bent minimalių statybinių įgūdžių. Tiesa, rezultatas estetiniu požiūriu nebus nepriekaištingas. Bet jei reikia skubiai taisyti defektą, pvz., sodyboje, šis būdas tiks.

5. Keramikinė sienelė

Ideali estetika ir būdas išvengti vandens nutekėjimo, taip pat atnaujinti vonios kambario dizainą. Nepamirškite nusipirkti specialių klijų plytelėms. 10 minčių – ir darbas atliktas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)