Kad iškeptumėte purius blynus, reikia žinoti kelias gudrybes, kurias šiandien ir atskleisime, rašo novate.ru.

Kaip iškepti purius blynus?

Pirma:

Kad blynai būtų purūs, kefyras, jogurtas ar varškė privalo būti kambario temperatūros. Jei maišysite tešlą su produktais, ištrauktais tiesiai iš šaldytuvo, negausite trokštamo rezultato. Pieno rūgštis ir soda geriau reaguoja esant šiltai temperatūrai.

Antra:

Kai užmaišysite tešlą, palaikykite ją kambario temperatūroje nuo 15 minučių iki pusvalandžio.

Trečia:

Kai šis laikas praeis, atminkite, kad tešlos prieš kepimą nebereikia pamaišyti.

Ketvirta:

Kepkite blynus ant vidutinės ugnies ir uždengę keptuvę dangčiu. Kai tik pamatysite, kad jų viršuje atsirado skylučių, drąsiai juos apverskite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)