Kiekvienas interjero dizaineris pasakytų, kad gražiai ir apgalvotai išeksponuoti asmenines nuotraukas interjere yra tikras menas. Kad jūsų nuotraukų kolekcija išryškėtų fone ir atrodytų profesionaliai sukomponuota, atsižvelkite į šiuos tris universalius dizainerio patarimus.

Naudokite skirtingus rėmelius

Nors atrodytų, kad lengviau įsigyti komplektą vienodų rėmelių ir sukabinti į juos įrėmintas nuotraukas, N. Berkusas pataria taip nedaryti. Jis rekomenduoja pažaisti su skirtingomis tekstūromis ir medžiagomis – nuo medžio ir metalo iki akmens ir odos.

„Kelionėse, sendaikčių turguje, per išpardavimus galima įsigyti įdomių rėmelių. Pirkite po vieną – tokius, kurie labiausiai patinka“. Kai turėsite visą jų kolekciją, galima bus eksponuoti su nuotraukomis.

Žaiskite su skirtingais dydžiais ir formomis

Nebijokite didelių, ryškių rėmų derinti su mažesniais, subtilesniais. Grožis slypi įvairovėje. „Horizontalūs, vertikalūs, kvadratiniai. Išskirtinumas sukuriamas iš mažų detalių“, - sako N. Berkusas.

Rėmelius pasukite vienodu kampu

Tik čia reikėtų laikytis vienodumo, mano N. Berkusas. Visi minėti skirtingų formų, tekstūrų ir dydžių rėmeliai ant židinio atbrailos ar stalo turi būti išrikiuoti viena kryptimi.

„Nuolat žmonių namuose matau skirtingais kampais pasuktas nuotraukas, - sako dizaineris. – Taip išdėstytos nuotraukos nepasakoja istorijos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)