Iš pradžių ji pamanė, kad ten viena moteris tenkinama oraliniu būdu, bet geriau įsižiūrėjusios mes supratome, kad blėstančioje popietės šviesoje oraliniu seksu įvairiomis pozomis (gana energingai) užsiima keturios poros.

Ar prisijungėme prie jų? Žinoma, ne. Sėdėjome savo apartamentų „Desire Resort“ balkone, kramsnodamos cezario vištienos salotų likučius ir išplėtusios akis žiūrėjome.

„Gal gali susikeisti su manimi vietomis? – paprašiau. – Iš tavo vietos geriau matosi. Man atrodo, jie visi ketina pereiti ant šezlongų.“

Orgija vidury dienos? Kur vyksta tokie stebuklai?

Geismas. Geismas verčia žmones išsirengti nuogai. „Desire Resort“ arba „Geismo kurortas“ yra nudistų rojus. Nuogų porų arkadija. Buvau pakviesta į „Desire Riviera Maya and Desire Pearl“ netoli Kankūno penkioms dienoms kartu su savo vaikinu, tačiau iškilo problema. Po to, kai patvirtinau keliausianti, taip nutiko, kad mano santykiai su vaikinu nutrūko. Išsiskyrėme nedraugiškai – netgi šlykščiai.

Nudistai

Kadangi atšaukti kelionės negalėjau, man šovė geniali mintis – vietoj vaikino į „Geismų kurortą“ pasiimti savo seserį Scarlett. Kas gi nenorėtų apsilankyti nudistų kurorte Meksikoje su seserimi?
Mudvi su seseria esame labai artimos. Ji dvejais metais už mane jaunesnė, mes viską darome drauge ir neturime jokių paslapčių viena nuo kitos. Scarlett dirba muziejaus kuratore Čikagoje, ir yra kiek konservatyvesnė nei aš (turėkite omenyje, kad kartelė labai žema), bet visada pasiruošusi nuotykiams. Kai jos paklausiau, ar ji norėtų su manimi vykti į nudistų kurortą Meksikoje, ji iš karto atsakė: „Taip! Labai noriu!“ ir atsiuntė paso duomenis. Abi troškome atsipalaiduoti ir gerai praleisti laiką.

Atvykusias į „Geismų kurortą“ mus pasitiko viešbučio personalas su putojančiu gėrimu. Mums begurkšnojant jie mums paaiškino viešbučio taisykles ir papasakojo apie numatytus renginius, tada mūsų asmeninis liokajus (taip, asmeninis liokajus) mus palydėjo į apartamentus. Tai buvo liuksas su didžiule sūkurine vonia, tropinį lietų imituojančiu dušu ir tikro marmuro grindimis.

Ant sienos kabėjo gana agresyvios iliustracijos iš Kamasutros, bet man jos visai nekliudė.

Iškart nusimečiau drabužius – man labai patinka vaikštinėti nuogai. Tiesą sakant, po tų kelių dienų, praleistų „Geismų kurorte“, supratau, kad niekada daugiau nebenorėsiu maudytis vilkėdama maudymosi kostiumėlį. Scarlett nesidrovi vaikštinėti nuoga namuose, bet nebuvau tikra, kaip ji jausis nuoga viešbutyje. Bet vos tik putojančio gėrimo burbuliukai pateko į jos kraujotaką, ji prisijungė prie nuogalių gretų.

Niekas „Geismų kurorte“ nesidrovėjo nuogumo. Bet jo ir nesureikšmino. Galėjai vaikštinėti nuogas, galėjai ir apsirengęs.

Eidamos į paplūdimį ar prie baseino mes prisidengdavome skraistėmis, bet vos tik atsisėdusios į šezlongą jas nusimesdavome. Dauguma žmonių visur vaikščiojo visiškai nuogi. Mes sėdėjome nuogos savo asmeninėje paplūdimio palapinėje, maudėmės nuogos vandenyne, o vėliau nuogos įšokdavome į savo asmenine burbulinę vonią. (Jeigu jums atrodo nepadoru maudytis nuogai su seserimi – tai tik parodo jūsų pačių sugedimo laipsnį.)

Nudistai

Nuogalių kurorte yra tiek veiklų, kad tik spėk suktis. Vakarais vyksta teminiai vakarėliai, be to, yra didžiulė sūkurinių vonių erdvė, kurioje dauguma mylisi (pastaba: aš ten NĖJAU, nes kaip žinia, folikulitas nesnaudžia – niekas nenori tų įaugusių plaukelių, o jie įauga, jei per ilgai mirksti sūkurinėje vonioje), daug restoranų ir prabangus baseinas. Maistas nepakartojamas, varijuoja nuo itališkos virtuvės iki jūrų gėrybių.

Daug tauriojo gėrimo su burbuliukais tądien nutekėjo mūsų gomuriu, o po to mes nuėjome prabangios vakarienės, kur galėjome valgyti kiek telpa, nes viskas įskaičiuota. Tačiau per vakarienę restorane privaloma dėvėti drabužius. Po vakarienės grįžome į savo kambarį, bet buvome tokios pavargusios nuo visų įspūdžių, kad užmigome dešimtą.

Kai galiausiai gavome pabendrauti su žmonėmis, atrodė, kad visiems rūpi tik viena: „Ar judvi dvynės?“ Manęs retai kas klausia, ar mudvi su Scarlett dvynės. Akivaizdu, kad esame seserys, bet dvynės? Tikrai ne. Esu net 8 cm už ją žemesnė, mudviejų figūros skiriasi. Bet supratome, kodėl visi to klausė to paties. Nes tai audrina vaizduotę. Toks gyvenimas.

Antrą vakarą mes nusprendėme pasilepinti trijų patiekalų vakariene paplūdimyje – vienas iš romantiškų „Geismų kurorto“ pasiūlymų, kuris kone vienintelis daugmaž tiko mums kaip dviem seserims. (Vienas iš sąraše pateiktų pasiūlymų buvo nusifilmuoti asmeninėje pornografinėje juostoje, kai užfiksuoti meilės akto pakviečiamas tikras videografas).

Po romantiškos vakarienės mes nuėjome į pagrindinę aikštę, kur vyko programa. „Geismų kurorte“ kas vakarą vykdavo koks nors šou, ir moteriškoji auditorija labai stengėsi puoštis pagal temą – itin atvirais ir peršviečiamais kostiumais. Vis dėlto tą vakarą daugiausiai dėmesio sulaukė ne išskirtiniai šokėjos aplink strypą gebėjimai ir net ne striptizo šokėjos su bikiniais iš plunksnų, bet Lisa – visiškai girta ir labai energinga kurorto viešnia. Ji pirma atsiliepdavo į visus pasiūlymus dalyvauti užduotyse – nė nemirktelėjusi įlipo į butaforinę sūkurinę vonią ir leido gerti šampaną iš tarpkojo. „Būk pasveikinta, grybeline infekcija“, – sumurmėjo Scarlett siurbčiodama vyną.

Nudistai

Bet dar įspūdingiau net negu Lisa atrodė kokių 75 m. pora. Abu su AARP (įtakingos JAV pagyvenusių žmonių interesų gynimo organizacijos) kortelėmis, moters krūtys visiškai laisvai kadaruojančios virš palaidinės (nukarusios net už jos krašto), jos iš pažiūros vyras santūrus vyras dėvintis havajietiško stiliaus marškinius ir kareiviškus šortus, su turistiniu diržu su pinigine. Jis išrūkė Vinstono Čerčilio pypkę, o tada guviai šoko gerti šampano iš Lisos skreito.

Po to diskotekoje susipažinome su nuostabia pora, kuriuos vadinsiu Bernie ir Sheila. Jie papasakojo, kad tokio tipo kurortuose lankosi reguliariai. Kaip vėliau man sakė viešbučio vadybininkas – toks jų gyvenimo būdas. Diskotekos terasoje praplepėjome kokias dvi valandas. Jie pasidalino su manimi istorija apie tai, kaip lankydamiesi praeitą kartą dalyvavo grupinio sekso seanse, kurio metu Sheila tenkino kelis vyrus, o Bernie tai stebėjo.

„Mes atsivežame antibiotikų ir kremų, kad būtų saugu“, – pasakė Bernie.

Kitą dieną mudvi su Scarlett praleidome degindamosi ir plaukiodamos. Baseine prisižiūrėjome daug nuogų vyrų, į akis krito penių dydžių įvairovė. Jei per šią išvyką ką naujo ir sužinojau, tai faktą, kad vyrų varpos unikalios kaip snaigės. Karūnos brangakmenis prie baseino buvo gana apkūnus kokių šešiasdešimties metų vyriškis su be galo įspūdingu princu albertu (jei nežinojote, tai penio auskaras).

Po dviejų dienų, praleistų „Geismų kurorte“, nuvykome į kitą – „Desire Pearl“ arba „Geismų perlą“, esantį už 20 min kelio taksi, kitoje paplūdimio pusėje.

Šis viešbutis mažesnis ir romantiškesnis, skirtas toms nudistų poroms, kurios nori mėgautis nuogumu privačiai, o ne dalyvauti sekso orgijose su svingeriais.

Mus apgyvendino prabangiuose liukso klasės apartamentuose, kurie mums be galo patiko. Turėjome terasą su vaizdu į vandenyną, marmurinę, itin fotogenišką, svetainei „Instagram“ tiesiog tobulai pritaikytą vonią, ir savo asmeninį baseiną su šiltu vandeniu.

Naktis tokiuose apartamentuose kainuoja apie 1300 dolerių (apytikriai 1150 EUR). Nepigu, bet verta kiekvieno cento. Beje, kambarys su vaizdu į vandenyną pirmajame viešbutyje yra labiau prieinamas. Vidutinė kaina už tokį kambarį (priklausomai nuo sezono) yra apie 470 dolerių (apytikriai 416 EUR) porai už naktį. Gal ir ne pats pigiausias pasirinkimas, bet turėkite omenyje, kad į šią kainą įeina viskas – visas maitinimas, gėrimai ir pramogos.

Mūsų viešnagė prasidėjo nuo masažo. Skambant aistras žadinančiai muzikai, mus masažavo du labai patrauklūs vyrukai. Tik man buvo sunku atsipalaiduoti, nes bijojau, kad jei masažistas nuspręstų peržengti ribas, to eukalipto aliejaus, kuriuo jis man masažavo nugarą, patektų į makštį. Mano būgštavimai nepasitvirtino – masažas baigėsi be atomazgos. Scarlett vėliau man prisipažino, kad bijojo lygiai to paties ko ir aš.

Antrąjį viešnagės vakarą norėjome pašėlti. Tai buvo „Braziliška naktis“. Viešbučio personalas paliko mums nuostabius kostiumus, kuriuos po to galėjome pasilikti ir parsivežti namo: plačias kelnes ir prie jų priderintas karoliukais siuvinėtas trumpas palaidines. Kostiumai buvo vienodi, tad mes nusprendėme nesipriešinti ir apsimesti dvynėmis, kad jau taip visi nori.

Diskotekoje susipažinome su nepaprastai įdomia olandų pora. Jiedu papasakojo, kad yra vedę25 metus, o panašaus tipo kurorte lankosi dvyliktą kartą. Pasikvietėme juos į savo kambarį, užsisakėme picą ir visi kartu nuogi mirkome mūsų sūkurinėje vonioje. Visą naktį kalbėjomės apie gyvenimą, aptarėme svingerių gyvenimo būdą ir poligaminių santykių peripetijas. Kitą dieną žavusis olandas mums papasakojo, kad kiti viešbučio svečiai jiedviem su partnere pavydėjo dėl to, kad jie išėjo iš baro su „dvynėmis“. Visi pasijuokėme, o mudvi su seseria mielai leidome jiems pasakoti visiems ką tik nori apie tą naktį mūsų kambaryje.

Po šios kelionės jaučiuosi kaip naujai gimusi, jaučiu, kaip prasiplėtė mano ribos ir horizontai. Mes nuostabiai praleidome laiką, ir šį nuotykį prisimename kone kasdien. Dar daug metų turėsime ką papasakoti savo draugams ir artimiesiems apie matytus penius, striptizo stulpus ir orgijas.

Tai buvo ko gero pats maloniausias būdas įveikti skausmą dėl iširusių santykių.

Žurnalistė Gigi Engle savo įspūdžiais dalijosi su menshealth.com

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (669)