Bet ar blogai, jei man norisi eksperimentuoti? Juk aš noriu tai daryti su ja, o ne su kokia nors kita moterimi. Paskutinė tema, kurią aptarėme – analinis seksas man. Rezultatas – žmona įkalbėjo man naujų kompleksų. Patarkite, ar man skirtis ir ieškoti savo žmogaus, ar yra žodžių, kuriuos gali išgirsti mano žmona? – Billas, 38 m.

Psichologės Sandros Brown atsakymas portale Psychologies:

Billai, dėl kažkokių mums nežinomų priežasčių jūsų žmona nesutinka eksperimentuoti. Įprastai žmonės nenori to, kam, jų nuomone, neverta skirti dėmesio, laiko, arba to, kas jiems neįdomu, nepriimtina.

Siūlau pagalvoti – ar eksperimentai, kurių jums taip norisi, reikalingi jūsų žmonai, ar jie jai įdomūs? Jei ne, ką padarėte ir ar pakankamai pasistengėte, kad jie pasirodytų jai įdomūs? Ar jūsų pasiūlymai nevirto spaudimu?

Ar pasidomėjote kad ir minėtu analiniu seksu, pasiruošimu jam, be kurio tai gali būti skausmingi, nemalonūs pojūčiai? Galbūt ji šito bijo. Jūs parašėte „analinis seksas man“. O ką tai reiškia jai? Ar aptarėte saugumo priemones?

Noriu atkreipti dėmesį, kad jūs tarsi negirdite jos „ne“, galbūt ji nenori eksperimentuoti, nes netiki, kad sugebėtų jus sustabdyti, jei prireiktų. Tada geriau nė nepradėti.

Skirtis ar nesiskirti – spręsti jums, vis dėl to aš pradėčiau nuo klausimo, ar jūs išklausote savo žmoną ir ar girdite, kodėl ji nenori eksperimentų. Ir ar žinote, kas jūsų seksualiniame gyvenime – skirta jai? Galbūt vertėtų pradėti būtent nuo šito.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)