Žinoma, nėra vieno moters fizinio bruožo, kurį mėgtų visi vyrai. Vieni labiau žavisi kojomis, kiti – užpakaliuku, krūtine, net alkūnėmis. Tai gali būti bet kuri moters kūno dalis.

Tačiau negalima prognozuoti, kas patiks konkrečiai jūsų įsižiūrėtam vyrui. Tiesa ta, kad vyrų skoniai keičiasi. Jei turite draugą ar vyrą, su kuriuo jau esate kartu nemažai laiko, paklauskite, kokios jūsų kūno dalys jam patinka labiausiai.

Vyrams patinka tos moterys, kurios pačios yra patenkintos savo kūnu, nesvarbu, kaip tas kūnas atrodo. Jei moterys nusivylusios savo kūnu, vyrai taip pat labiau susirūpinę, pastebi trūkumus. Jei palyginsime manekenę, kuriai vis atrodo, kad yra per stora, ir apkūnesnę moterį, kuri yra laiminga tokia, kokia yra, vyrai labiau norės bendrauti ir rinksis apkūnesnę.

Daugumai vyrų svarbu, kaip moteris atrodo, tačiau tai jiems nėra svarbiausia. Jiems svarbu viskas: jūsų kūno kvapas, jūsų balsas, oda.

Vyrų pasirinkimui labiau turi įtakos tai, kaip atrodo jų seserys, motinos, o ne gražuolės žurnalų viršeliuose.

Dauguma moterų pervertina vyrų idealą – daugumai vyrų patinka apvalios šlaunys, iškilus užpakaliukas ar putlūs skruostai. Nesvarbu, kokios manekenės būtų madingos, vyrams ne visuomet patinka lieknesnės moterys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (420)