Jei jūsų išrinktasis vaikšto greitai, ryžtingai, veikiausiai lygiai toks pat ryžtingas jis bus ir lovoje. Jei seksas be preliudijos, be bendro kelio į pasitenkinimą jus tenkina - prašom, tai jūsų pasirinkimas.

Norite dar įrodymų - štai jie. Paprastas, tačiau labai daug pasakantis testas. Duokite vyriškiui saldainį ir pažiūrėkite, kaip jis jį išlukštens. Jei energingai nuima popierėlį ir suglamžęs jį išmeta, nedelsdamas įsidėti saldainio į burną - diagnozė pasitvirtina. Nebus jums išmoningo, ilgo sekso. Veikiausiai jis greitai įkais ir taip pat greitai atvės, nepasirūpindamas jūsų pojūčiais.

Visai kitas reikalas - jei vyras, išvyniojęs saldainį, ne iškart išmeta popierėlį, o ilgai jį vynioja, išlygina, vėl sudeda. Labai tikėtina, kad jis toks ir lovoje. Ką gi, tokio partnerio moteriai galima pavydėti.

Duokite jam pavalgyti ir išgerti

Viename filme herojus pasakoja sūnaus nuotakai, kad senovėje prieš priimdami darbininką jam duodavo pavalgyti. Jei valgė jis mažai, nepriimdavo į darbą. Nustebsite, tačiau lygiai taip pat galima patikrinti ir meilužį. Tik kreipti dėmesį reikia ne į tai, kiek jis suvalgė, o kaip.

Jei prarijo viską, kas tik buvo lėkštėje, nežiūrėdamas ir ne itin galvodamas, ką valgo, būkite pasiruošusios, kad ir lovoje vyriškis nebus labai išradingas, pripažins tik misionieriaus pozą, o apie kitas pozas, kaip ir apie tai, kad moteris taip pat gali pasiekti orgazmą, neturės supratimo.

Jei jūsų vyriškis mėgaujasi kiekvienu kąsneliu, jį nužiūri prieš įsidėdamas į burną, jei jis gurmanas ir vynų žinovas - tai aiškus seksualumo požymis.

Beje, apie alkoholį. Jei jis renkasi alų, jums veikiausiai teko linksmuolis aštrialiežuvis, geraširdis, bet vidutiniškas meilužis. O jei renkasi raudoną vyną ar kokteilį - vienareikšmiškai geras lovoje. Tiesa, jei jis renkasi Džeimso Bondo kokteilį - martinį su vodka - neskubėkite džiaugtis. Šis kokteilis tiesiog užmušantis, taigi vargu ar po jo vyriškis begalės ką nors nuveikti lovoje. Geriau jau palaukite, kol prablaivės, arba suraskite jam pamainą.

Kaip jis kalba?

Pasiklausykite, kaip jis kalba. Jei vyriškiui patinka monologai, ir jis įdėmiai klausosi pats savęs, mėgaudamasis savo paties gražbylyste, mėgsta išlieti širdį - deja, jis negalės jūsų patenkinti lovoje. Visi šie požymiai byloja apie jo paties narcisizmą - jis lyg žiūri į save iš šalies, ieško patvirtinimo tam, koks jis tobulas. Arba - jis kalba nesustodamas, nes su siaubu galvoja apie momentą, kai reikės pereiti prie ryžtingų veiksmų, taigi yra drovus. Abu variantai - ne patys geriausi meilužiai.

Reiktų ypač susirūpinti, jei vyriškis kalba su klausiamosiomis intonacijomis. Veikiausiai lovoje jis taip pat nepasitiki savimi. Taigi rinkitės, ko jums reikia - gero pašnekovo ar puikaus meilužio. Dviejų viename šiuo atveju negausite.

Kas užsako muziką ir kaip jis sumoka?

Patyrinėkite įdėmiau jo elgesį, netgi į smulkmenas. Kas dažniau sprendžia, kokį filmą žiūrėsite, į kokį restoraną eisite, kaip praleisite eilinį vakarą? Net nepastebėjote, kaip atidavėte jam pasirinkimo teisę ir nuolankiai paklūstate? Veikiausiai jūsų vyriškis egoistas, vargu ar galima tikėtis, jog lovoje jis būtų kitoks.

Moteris, pasirinkusi tokį partnerį, pasmerkta visuomet vykdyti jo valią. Harmoningas seksas laukia jūsų tuo atveju, jei renkantis net tokias nereikšmingas smulkmenas, kaip filmas sekmadienio vakarą, partneris visuomet pasiteirauja jūsų nuomonės, moka priimti kompromisus.

Ir dar vienas momentas - kaip jis moka. Jei matote, kad jam sunku išsiskirti su pinigais, būkite tikra, kad ir lovoje jis šykštus. Tai psichologų patvirtinta aksioma. Dosnus žmogus dosnus visada, taip pat ir meilėje. Seksualumo požymis - mokėjimas švaistytis pinigais su užmoju.

Ir žinoma, labai svarbu, ar tas žmogus jus traukia, ar tarp jūsų yra „chemija“ - ta iracionali, nepaaiškinama logiškai trauka. Ar neerzina jo kvapas, įpročiai? Na, o jei jums patinka viskas ir tirpstate vos jį pamačiusi, tai jūsų žmogus, ir seksas kone šimtu procentų jūsų nenuvils.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (402)