Vokietijos seksologai atliko moterų frigidiškumo tyrimą.

Šalies statistika rodo, kad 45 procentai santuokoje gyvenančių porų po penkerių metų susiduria su problemomis lovoje. 61 procentas vedusių vyrų teigia, kad seksas su žmona – retas reiškinys, nes seniai vedusios poros mylisi nuo karto ir keturių kartų per mėnesį.

Seksologas Ray Moynihanas išsiaiškino, kad iš tiesų frigidiškumas nėra liga, o frigidiškų moterų išvis nėra. Farmacijos kompanijos įtraukė moters lytinę disfunkciją į JAV ligų diagnozių sąrašą, kad iš šeimyninių problemų galėtų užsidirbti.

Farmacijos pramonė parduoda vaistus, kurių moterims visiškai nereikia, nes santykiai su vyru atšąla pirmiausia dėl psichologinių problemų, kurių išgėrus tablečių kursą išspręsti neįmanoma.

Kartais šias problemas sukelia ir pernelyg didelis vyrų pavydas bei bandymas kontroliuoti. Štai Brazilijoje ir dabar labai populiarūs ištikimybės diržai, turintys palydovinės navigacijos sistemą GPS – taip vyrai gali susekti savo žmonų ar draugių buvimo vietą. Prekyboje pasirodęs apatinių komplektas iš permatomo tiulio korsažo, apatinių kelnaičių ir kojinių pavadintas skambiai - „Pagauk mane, jei gali!“ GPS modulis yra nedidelėje korsaže įsiūtoje kišenėje. Šios prekės pardavimai sumušė visus rekordus.

Italijos mokslininkai pasiūlė gerokai paprastesnę ištikimybės užtikrinimo priemonę, nei gremėzdiškas Viduramžių diržas, kurį riteriai uždėdavo savo žmonoms prieš išvykdami į Kryžiaus žygį. Tai viso labo tabletė su testosteronu ir neurostimuliatoriais.

„Ši priemonė turi poveikį tik moterims. Ištikimos žmonos – tai moterys, turinčios normalią hormonų pusiausvyrą“, - tvirtina Italijos mokslininkų grupės vadovas Giuseppe Raionas.

Medikamento bandymo protokolo duomenimis, moters ištikimybė teigiamai veikia endokrininės ir nervų sistemos veiklą. Ji stabilizuoja hormonų pusiausvyrą ir silpnosios lyties atstovės po šio preparato kurso jaučia seksualinį potraukį tik savo antrajai pusei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (596)