Kaip rašoma thesun.co.uk, procedūros metu moterims susiaurina makštį, o vyrams padidina penį, kad trintis būtų stipresnė ir pora seksualinės sueities metu patirtų stipresnį malonumą.

Savo kliniką Jungtinėje Karalystėje turinti gydytoja Lucy Glancey aiškina – įrodyta, kad derant vyro ir moterų genitalijoms, didesnis šansas patirti orgazmą.

Ji teigė: Tai viena iš priežasčių, kodėl dažnai besimasturbuojantiems vyrams suku patirtį orgazmą per lytinę sueitį su moterimi. Tiesiog jų ranka tinka peniui tarsi pirštinė, lyginant su intymia sueitimi su moterimi. Taigi poros seksualinis pasitenkinimas ir gebėjimas pasiekti orgazmą iš dalies priklauso nuo to, kiek dera jų genitalijos.“

Gydytojos teigimu, operacija ypač naudinga vyresnio amžiaus moterims arba gimdžiusioms moterims, nes su metais ir po gimdymų makšties sienelės pasidaro mažiau stangrios.

Procedūros moterims metu atliekamas nechirurginis patempimas ir chirurginė lytinių lūpų korekcija, vadinama labioplastika.

Priklausomai nuo poros pageidavimų, medikai gali pasiūlyti ir penio pailginimo ar pastorinimo procedūrą, priklausomai nuo poros poreikių.

Klinikos savininkė teigia, kad poros ėmė ypač aktyviai registruotis operacijoms, paskelbus karantiną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)