Štai ir ne. Nauji tyrimai parodė, kad daugiau nei penkiasdešimt procentų porų savo vestuvių naktį praleidžia be sekso.

Pusė iš jų nepasimyli dėl to, kad jaunikis pernelyg girtas. Kita didžioji problema - nuotaka pernelyg pavargusi. „Pernelyg pavargusi“ vestuvių naktį? Įdomus ėjimas, nuotakos!

Žinoma, kai poros gyvena kartu (ir mylisi) prieš vestuves, vedybinės nakties seksas netenka dalies žavesio. Tačiau vis tiek šiek tiek liūdna pagalvojus, kad vestuvinės naktys dabar leidžiamos be sekso.

Tačiau galbūt jaunikiai padaugina, nes jie nervinasi dėl vestuvių planavimo. Pasak tyrimo, 23 procentai vyrų teigė, jog jų vestuvių dieną jie patyrė daugiausia streso savo gyvenime.

Tuo tarpu iš moterų tai teigė tik šešiolika procentų. O mes manėme, kad tik nuotakos siaubūnės nervinasi dėl netinkamos spalvos servetėlių.

Įdomu tai, kad tyrime pabrėžta, kokios vestuvių planavimo dalys sukelia daugiausia streso. Daugiausia streso (44%) - ką kviesti.

Antroje vietoje - kaip tilpti į biudžetą. Trečioje - kaip padaryti šeimą ir draugus laimingus.

Kaip matote, sekso šiuose punktuose nesimato. Galbūt nuotakoms ir jaunikiams reikia nustoti į jį žvelgti kaip į savaime suprantamą dalyką?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (379)