Moteris plačiau aprašė savo istoriją:

„Meilužis pažadėjo, kad kitą mėnesį komandiruotės metu apsistosime penkių žvaigždučių viešbutyje. Labai džiaugiuosi, tik įtariu, kad vyras nujaučia, kas vyksta.

Mes susituokę trejus metus, man – 31m., jam – 34 m. Jam neblogai sekėsi pardavimų srityje, tik įmonė žlugo, šiuo metu jis neturi darbo. Suprantu – jis nusiminęs, dabar tarp mūsų mažiau meilės, dėmesio, sekso.

Finansinė atsakomybė tenka man, todėl daug dirbau ir pelniau paaukštinimą. Daug laiko praleisdavau su bosu, jis ėmė man patikti. Jis – 46 m., išsiskyręs, šiek tiek mergišius.

Kai jis pakvietė į susitikimą verslo reikalais prabangiame viešbutyje, paprašė apsirengti seksualiau, nes bus klientų. Vyras, pamatęs, kaip atrodau, neapsidžiaugė – suknelė buvo stipriai apgludusi, su gilia iškirpte.

Bosas pagyrė, kad fantastiškai atrodau, mane tai įkvėpė. Vakarienės metu jis daug gėrė, buvo labai dėmesingas ir paprašė atsisėsti šalia. Jis vis pašnibždėdavo ką nors malonaus į ausį, švelniai paliesdavo.

Paskui paprašė užeiti į jo kambarį – neva, paduos man kažkokius dokumentus. Dvejojau, kita vertus, jis – mano viršininkas. Vos pakilome į viešbučio numerį, jis mane pabučiavo.

Priminiau, kad esu ištekėjusi. Tai jo nesustabdė, pasijutau nurenginėjama. Norėjau išeiti, bet galiausiai ėmėme mylėtis. Paskui bosas iškvietė man taksi, laimė, kai grįžau namo, vyras jau miegojo.

Dabar nekantriai laukiu kelionės, viršininkas žadėjo skirti išmoką drabužiams, kad galėčiau pasipuošti. Viskas puiku, tik nerimauju, kad vyras viską sužinos“.

Psichologės atsakymas:

– Judate į prarają, vyras sužinos – tai tik laiko klausimas. Visų pirma jam kils klausimų dėl naujų drabužių tada, kai esate priversti taupyti.

Seksualinė trauka – stiprus dalykas, tačiau jūsų bosas akivaizdžiai mergišius. Jūsų santuoka žlugs, o jis turės kitų moterų.

Užbaikite romaną dabar, kai dar ne viskas žlugę. Jei esate gera darbuotoja, tokiu elgesiu tik pelnysite boso pagarbą.

Nieko keisto, kad sutuoktinis jaučiasi prislėgtas, jei neturi darbo. Bet santuokoje būna ir gražių, ir sunkių etapų, juos reikia išgyventi.

Pasakykite vyrui, kad jį mylite, įliekite šviežios energijos į seksualinį gyvenimą, kad jis atgautų pasitikėjimą savimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)