Esu jaunas. 29 metų vaikinas nelaimingai įsimylėjęs buvusią sužadėtinę. Ji – ypatinga mergina, tačiau nevertina to, ką jai siūlau, todėl nutariau ieškoti naujos mylimosios. Noriu rasti tokią merginą, kuri mane įsimylėtų, o mainais jai pasiūlyčiau besąlyginę meilę, kuri priverčia pasaulį suktis.

Meilė susideda iš daugelio dalykų – pagarbos, rūpesčio, atsidavimo, ištikimybės, saugumo. Visa tai apima ir mano meilės supratimas. Moteris yra sėkmingų santykių epicentras, nes viskas prasideda būtent nuo jos, ne nuo vyro. Šalia ypatingos moters vyras atsiskleidžia ir įprasmina visą savo potencialą. Tik kur tos ypatingos merginos renkasi ir kaip ją rasti? Tai klausimas, į kurį noriu rasti atsakymą.

Mylėčiau tave kiekvieną dieną iš naujo. Stengčiausi ir kovočiau dėl kiekvieno tavo meilaus žvilgsnio. Rūpinčiausi tavimi kiekvieną dieną vis labiau ir labiau. Rašyčiau eilėraščius apie tave kas rytą. Lepinčiau gėlėmis ir pusryčiais kiekvieną dieną.

Be visa to, pasirūpinčiau tavo aprūpintu ir patogiu gyvenimu. Sukurčiau sėkmingą verslą, apie kurį visada svajojau. Man reikia tavęs, kad padėtum atsiskleisti mano stipriosioms pusėms, išlaisvintum mane ir padėtum atsiskleisti, nes noriu tave surasti ir padėti tau suprasti, ką gali tikra meilė.

Gerbčiau tave ir suteikčiau absoliučią laisvę elgtis, kaip tinkamai. Būčiau tau ištikimas iki paskutinių mūsų bendro gyvenimo dienų, nes mylėčiau tik tave vieną. Norėčiau pasenti kartu su tavimi ir ramiai šnekučiuotis apie garbingai ir oriai nugyventą bendrą mūsų gyvenimą. Ramiai leisti vakarus sodyboje ant suoliuko šnekučiuojantis apie pasiektus laimėjimus ir mažas bei dideles pergales.

Norėčiau vieną dieną vesti tave prie altoriaus ir iškelti tau karališkas vestuves ant jūros kranto. Norėčiau šeimos su tavimi, nes tu esi ypatinga mergina. Susilauktume vaikų, kuriuos išauklėtume ir padėtume jiems tapti pilnaverčiais ir sėkmingais visuomenės nariais.

Nėra svarbu, iš kokio tu miesto ir ar turi darbą, ar esi bedarbė. Nesvarbu, koks tavo ūgis ir plaukų spalva. Daug nereikšmingų detalių yra absoliučiai nesvarbios, tik svarbu, kokia tavo širdis. Ar ji pasirengusi būti mylima ir mylėti, ir ar tu nori sukurti didžiausią įmanomą meilę žemėje. Tokia meilė nutinka retai, labai retai, tačiau visi jos ieško, todėl ne išimtis esu ir aš. Noriu patirti tikrąją meilės galią ir pakeisti pasaulį, padaryti jį geresnį nei jis yra šiandien.

Jei manai, kad tau pakeliui su manim, parašyk trumpą laišką nurodytu adresu ypatinga.mergina@gmail.com ir aš su tavimi būtinai susisieksiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (431)