Seksas pagal grafiką greitai atsibosta vyrams. Dingsta kibirkštėlė intymiuose santykiuose, spontaniškas seksas tampa neįmanomas, o juk, kaip žinia, būtent jis būna pats karščiausias.

Apklausus daugiau kaip keturis šimtus vyrų, kurie prieš tai neturėjo problemų intymioje sferoje, paaiškėjo, kad kas dešimtas vyras, priverstas mylėtis su žmona pagal grafiką, užmegzdavo romanų, o keturiasdešimt procentų prisipažino, kad toks seksas pavertė juos impotentais.

Kuo ilgiau pora priversta prisitaikyti prie moters ovuliacijos ciklo stengiantis pradėti vaiką, tuo didesnį stresą patiria vyrai. Streso atveju padidėja hormono kortizolio gamyba. Šis hormonas sumažina testosterono lygį partnerio kraujyje.

Siekiant išvengti tokių problemų, mokslininkai rekomenduoja nepraktikuoti sekso pagal grafiką daugiau nei tris mėnesius iš eilės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)