Pas mus šis vyrukas būtų vadinamas tiesiog apsaugininku, tačiau jam priimtiniau, kai į jį kreipiamasi kaip į administratorių ar net šeimininką. Mat jis pasitinka svečius prie durų ir palydi vidun. Mat jis sprendžia, ar apskritai atėjusįjį įleisti. Mat jam mokama arbatpinigių (jei smalsu — 20 dolerių) norint gauti geriausias žiūrovų vietas.

Taip taip — Lietuvoje striptizo klubai dėl klientų konkuruoja, o JAV lankytojų juose netrūksta. Mūsų kalbinamas administratorius nežino, ar smarkiai Lietuvos striptizo klubai skiriasi nuo tokio pobūdžio įstaigų Amerikoje, tačiau yra įsitikinęs: vyrai iš esmės visame pasaulyje vienodi. Ir į striptizo klubus eina dėl tų pačių priežasčių. Štai kodėl jo pasakojimas gali pasirodyti įdomus ir tau. Gal pagaliau suprasi, kodėl tavasis negaili šimtinių už galimybę paspoksoti į nuogus moterų kūnus, nors namie jo lauki tu.

Sveiki atvykę

Lankytojus vedu į pagrindinę mūsų klubo salę. Čia įrengtos trys scenos, jose šoka po dvi merginas. Ne, nevisiškai nuogos: jos mūvi virvelines kelnaites, dėvi korsetus, avi aukštakulnius, kartais apsigaubia spalvingu plunksnų šaliu. Viena mergina raitosi aplink stulpą, kita geidulingai vinguriuoja po visą sceną. Retkarčiais jos pradeda bučiuotis ar glamonėtis — vyrus tai kaitina.

Dažniausiai merginos stengiasi užkurti prie pat scenos sėdinčius lankytojus. Nes tada jie kiša joms už kelnaičių bei korsetų dešimties dvidešimties dolerių kupiūras. Nuo šių lankytojų malonės priklauso merginų uždarbis.

Striptizo klubuose nesilankančioms moterims dažniausiai atrodo, kad vyrai čia renkasi pavarvinti seilės į merginas milžiniškomis dirbtinėmis krūtinėmis. Anaiptol. Daugybei klientų didelės krūtys nepatinka. Jie pageidauja mažakrūčių, todėl pas mus dirba striptizo šokėjų ir nulinio ar A dydžio krūtimis.

Vienas nuolatinis lankytojas vis prašo moterų plačiais pečiais ir raumeningomis rankomis. Jis joms moka — ne, ne už šokius. Už tai, kad jį apkabina! O kitas negaili dešimtinių didelių užpakaliukų savininkėms — jis trokšta, kad jos tiesiog pasėdėtų jam ant kelių. Žinau, skamba keistai, tačiau niekas jiems to daryti nedraudžia. Juk vyrai jų nežemina, nepriekabiauja.

Dauguma vyrų į striptizo klubus užsuka dėl privačių šokių, vadinamųjų lap dance (kai nuoga mergina rangosi aplink sėdintį vyruką). Pageidaujantysis privataus šokio tiesiog pirštu parodo, kuri mergina jam patinka, ir aš ją atvedu. Šokis kainuoja nedaug — vos 20 dolerių, trunka kiek ir viena daina. Dažniausiai šokėja įsitaiso užsakovui tarp kojų. Paprastai šokį mergina pradeda perbraukdama plaukais vyrui per veidą.

Tokiomis akimirkomis, jei būnu netoliese, užuodžiu, kaip nuostabiai ji kvepia. Vėliau plaukus pakeičia krūtys — jas mergina beveik įremia klientui į veidą ir pradeda gundomai raitytis. Gera šokėja geba taip sujaudinti, kad dažnas vyrukas užsisako dar vieną šokį arba dėl jos į klubą grįžta vėl ir vėl.

Profesionalės gali sukelti ekstazę nė neprisilietusios — kartais aiškiai matyti, kaip vyrai vien nuo reginio nuleidžia. Tikrai, nemeluoju — mūsų tualetų valytojai vis pasakoja, kaip lankytojai mėgina rankų džiovintuvais prapūsti savo šlapias kelnes.

Mylėtis draudžiama?

Gali ir netikėti, bet orgijų pas mus nebūna, viešnamio paslaugų tikrai nesiūlome. Atvirkščiai, yra griežtos taisyklės, kurių lankytojai privalo laikytis. Viena jų — negalima striptizo šokėjų grabalioti. Užsakovas gali paliesti šokėjai kaklą ar šlaunį. Bet tik ne graibytis! Neseniai vienas girtas idiotas pradėjo grybščioti šokėjai už krūtų. Be kalbų jį išmečiau.

Tiesa, klube yra vietų, kur taisyklės sušvelnėja. Tai uždari kambariai, už kuriuos kai kurie lankytojai nepašykšti ir 400 ar dar daugiau dolerių. Aš juos vadinu šampano kambariais. Čia lankytojas užsidaro su jam patikusia viena ar keliomis merginomis. Bet ir ten seksu neužsiimama — tai tikrina kambariuose dažnai besilankančios padavėjos.

Be abejo, žmogus linkęs draudimų nepaisyti. Buvo lankytojų, kuriuos teko mesti lauk, nes mylėjosi su striptizo šokėjomis. Taisykles pažeidusias merginas vadovybė be jokių kalbų atleido. Bet tokių dalykų nutinka tikrai retai. Tai kuo ypatingi tie uždari kambariai?

Šokėjos čia aplink lankytoją raitosi itin artimai. Turime nuolatinį klientą — investicijų bankininką. Jis visada užsisako atskirą kambarį ir pasikviečia penkias merginas. Pats atsigula ant odinės sofos ir atsipalaiduoja, kol visos penkios aplink jį šokinėja. Pašėlę kojotai

Kai kurios pažįstamos moterys klausia, ar ramiai gali leisti savo vyrus į striptizo klubą. Nuoširdžiai atsakau: ne. Iš patirties žinau: 90 proc. čia ateinančių vaikinų mėgina megzti pažintis su striptizo šokėjomis, net kviečia susitikti po darbo. Ko? Iš pradžių jie siūlo pasilinksminti paprastame klube. Paskui, be abejo, pasimylėti.

Žinau ir tai, kad viena iš penkių mūsų klube dirbančių merginų tokiems siūlymams pasirašo. Aišku, ne už dyką. Tokios merginos ieško papildomo pinigų šaltinio. Idealiausias variantas — turtingas solidus vyriškis. Viena šokėja buvo susiradusi turčių, kuris kas mėnesį dovanodavo jai deimantinių auskarų. Sklandė kalbų, kad jis jai net pasipiršo, bet po kurio laiko porelė išsiskyrė. Vyrukas susirado gražesnę.

Lankytojų būna įvairių — kaip ir šokėjų. Jauni vaikinai, ypač tie, kurie ateina būriais švęsti bernvakarių, sėdi šalia scenos ir geria. Pilna vyrų, kuriems dar nė trisdešimties nėra, tačiau jie jau negaili ir tūkstančio dolerių už gėrimus bei šokius, nors kartais matyti, kad pinigų pertekliumi girtis negali.

Buvo ne tokių, kurie merginas norėjo paskatinti vietoj popierinių banknotų brukdami metalinių centų. Aišku, daugiausia išleidžia bankininkai, verslininkai ir žvaigždės. Jiems jokia prabanga pakloti porą tūkstančių už šokius ir dar tiek pat palikti merginai arbatpinigių. Beje, banknotus, kuriuos klientai užkiša už kelnaičių ar liemenėlių, šokėjos nepastebimai persideda į batelius — tai viena priežasčių, kodėl jų nenusiauna net nusimetusios visus drabužius.

Lankosi pas mus ir moterų. Naujausia tendencija — ateina tos, kurios ketina pasididinti krūtis. Jos apžiūrinėja plastines operacijas pasidariusių šokėjų krūtines. Neseniai lankėsi vieno garsaus TV prodiuserio dukra, kuri dabar dalyvauja kažkuriame realybės šou. Ji ilgai bendravo su merginomis, klausinėjo apie formas, dydžius, jautrumą, gijimo laiką.

Paprastai neleidžiama lankytojams liesti mūsų šokėjų, tačiau jai padarėme išimtį. Su klubo klientais stengiuosi būti draugiškas. Tai — verslas, kur geri santykiai itin svarbu. Todėl taip jau nutinka, kad puikiai žinau, kaip klostosi ir asmeninis nuolatinių lankytojų gyvenimas. Nemažai jų vedę. Kodėl eina į klubus? Nes gauna čia dėmesio — tokio, kokio nesulaukia iš žmonų.

Kai kurie vyrukai ateina pasirodyti — prieš draugus ar kitus turtuolius. Jie jaučiasi ypatingi ir svarbūs, nes turi pinigų nusipirkti gražią moterį. Dalis vyrų ateina su merginomis tiesiog pasišnekėti.

Galimybė kalbėtis su nuoga moterimi juos veda į beprotybę. Ypač pilotus ir jūrininkus. Jie net turi savo šokėjas, pas kurias atvažiuoja pasikalbėti už pinigus.

Galop yra užsikompleksavusių, baisių tipų, kuriems striptizo klubas — vienintelė vieta, kur jie gali iš taip arti stebėti seksualią merginą. Tokiems nevykėliams nesiseka pakabinti tikrų moterų, todėl jie atsigriebia samdydami šokėjas privatiems šokiams. Juk striptizo klubas — vieta, kur kiekvienas turintis pinigų gali jaustis karalius.