Jeigu aistrą kurstysite lėčiau, tai suteiks jums laiko patyrinėti mažiau žinomas erogenines zonas ir išbandyti kitokius stimuliavimo būdus. Tai atvers jums naujas galimybes įkaitinti save ir partnerį, bei pasiruošti orgazmui.

Sekso instruktorė Alicia Sinclair leidiniui „Health“ pasakojo, kaip atrasti šias paslėptas erogenines zonas: „Šios zonos ir taip yra labai jautrios, jos pakankamai stipriai reaguoja į lietimą, tad paprastai jų lytėjimas veda į susijaudinimą“.

Tad žemiau išvardintos šešios erogeninės zonos, kurioms turėtumėte su antrąja puse skirti daugiau dėmesio. Skirkite tam laiko, užrakinkite miegamojo duris ir leiskite artėti neapsakomam malonumui.

Kaklas

Viena iš erogeninių zonų, kurios dažniausiai yra gerai matomos, yra kaklas. Jo priekinė ir nugarinė dalys – neįtikėtinai jautrios. Tinkamas jų glostymas ir spaudimas gali užlieti jus malonia šiluma.

„Kakle yra daug nervų galūnių, o oda čia itin plona. Tai reiškia, kad reikia menkiausio palytėjimo, kad pojūčiai nueitų per visą kūną, – aiškina A. Sinclair. – Taip pat tai labai pažeidžiama vieta. Kaip dažnai leidžiate kam nors prie jos priartėti? Tai reiškia, kad nereikia daug jėgos skirtumui pajusti.“

Pabandykite savo antrosios pusės plaukus švelniai nubraukti atgal, paskui pirštų galiukais palieskite sprandą. Taip pat galite lengvai pabučiuoti ar net pūstelėti į kaklą.

„Tai virs per nugarą nubėgančiu šiurpuliuku ir galiausiai peraugs į stiprų susijaudinimą, kuris užves variklį“, – tikina sekso instruktorė. Ir įspėja atsargiai elgtis su dantimis. Per stiprus kandimas ar spaudimas gali užspausti nervą ar patempti raumenį.

Galvos oda

Galvos masažas teikia nežemišką malonumą ne šiaip sau. „Ši zona turi daugybę nervų galūnių, todėl jos stimuliavimas padeda atsipalaiduoti ir sumažinti įtampą. Tai puikus dalykas, turint omenyje faktą, kad net menkiausias susijaudinimas neįmanomas be prieš tai einančio atsipalaidavimo.

Pabandykite pirštais sukamaisiais judesiais lytėti savo partnerio galvos odą, darykite tai vis intensyviau, nes pamažu prie šio pojūčio įprantama. Panašų poveikį gausite ir švelniai trūkčiodami plaukus, tačiau nepamirškite, kad tai darant jūsų pirštai turi būti arti galvos odos.

Ausys

„Ausys yra ypač jautrios ir liečiamos gali sukelti įvairios formos susijaudinimą“, – įspėja A. Sinclair. Vieną ar abi paskubomis lyžtelkite ar krimstelkite, ir stebėkite kaip jūsų partneris kraustosi iš proto.

„Įvairūs tyrimai ausis tiesiogiai sieja su orgazmu, tačiau nepriklausomai nuo to, tikite šiuo ryšiu ar ne, niekam nekyla abejonių, kad nervų galūnės ir bendras ausų jautrumas gali sukelti išties stiprius pojūčius, jei jos tinkamai liečiamos“, – pastebi A. Sinclair.

Paprastai pati jautriausia vieta yra ausies spenelis, todėl geriausia būtų pradėti būtent nuo čia. O jeigu jūsų antroji pusė nešioja auskarus, galite pirštais ar liežuviu liesti juos. „Įdomu tai, kad taip pat tyrimais įrodyta, jog auskarai veikia jūsų nervų galūnes, todėl tie, kurie juos nešioja, yra jautresni lytėjimui“, – sako sekso instruktorė.

Pakinkliai

Paprastai tai nėra ta vieta, kurią laikytume seksualia, tačiau pakinkliai yra jautrūs dėl tos pačios priežasties kaip ir kaklo sprandas – itin plonos odos ir daug nervų galūnių.

„Liesdami savo partnerį šioje vietoje galite sukelti labai stiprius pojūčius, kurie nueis per visą kūną, ypač jeigu tai darysite norėdami lėtai pradėti įžangą, – toliau dėsto A. Sinclair. – Pabandykite švelniai glostyti, bučiuoti ar netgi minkštai masažuoti kitoje kelio pusėje esančią vietą. Jeigu diena karšta, čiupkite ledo kubelį ir perbraukite juo per pakinklius – tai sukels visiškai naujus pojūčius.“

Riešai

Jeigu pažvelgtumėte į apatinę riešų pusę, pamatytumėte, kokia plona ten oda. Dėl to ši zona labai puiki vieta stimuliuoti. Tiesiog nereikia dėti daug pastangų.

„Ši vieta ne tik labai jautriai reaguoja į švelnų lytėjimą (patariama pabandyti ją liesti plunksna), bet tai dar ir labai intymi jūsų kūno zona, kuri tikriausiai nėra pratusi prie glamonių, o tai perkelia į visiškai kitą pojūčių dimensiją“, – sako A. Sinclair.

Sekso instruktorė rekomenduoja į rankas švelniai paimti partnerio riešus ir lūpomis lengvai pakštelėti į apatinę jų pusę. Pojūčiai bus tiesiog karališki. Arba galima laikyti antrosios pusės rankas už riešų jai virš galvos – ši užuomina apie jėgą gali varyti iš proto.

Pilvas

Ar esate kada nors girdėję, kad treniruojant centrinę kūno dalį kartais galima patirti greitą orgazmą? Tai tikras dalykas ir jį galima paaiškinti. „Raumenų judinimas šioje srityje gali sukelti orgazmą, be to, pilvas apskritai yra jautrus lytėjimui“, – tikina sekso instruktorė.

Kadangi pilvas labai arti pačių intymiausių kūno vietų, tereikia lengvai perbraukti šią vietą ar kitaip ją paglamonėti, ir geismas garantuotas.

„Pirštais ar liežuviu, pradėkite nuo viršaus ir pamažu judėkite žemyn. Kiek ilgiau galite užtrukti ties bamba – tai ypač jautri zona. Paskui žemyn diržo linijos link“, – pataria A. Sinclair.

Kuo labiau artėsite prie genitalijų, tuo stipresni bus pojūčiai. Partneriui stebint kaip jūsų pirštai ar burna juda žemyn, susijaudinimas tik stiprės, ypač priartėjus prie vietos, kur laukia didžiausias malonumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (385)