Čia šeši vyrai, mėgstantys seksą duše, pasidalijo patarimais, kaip šią patirtį paversti sklandžia ir lengvai įgyvendinama.

Naudokite suolelį

„Jeigu duše turite suolelį, naudokite jį, nes jis suteikia pusiausvyrą ir stabilumą, tad duše neteks paslysti ir nugriūti. Galite daryti atvirkščią kauboję, ji ant viršaus ar šuniukus, jai prisilaikant suolelio“, – dalijasi patarimais Ryanas.

Atsineškite į dušą žaislus

„Kartais mano mergina į dušą atsineša sekso žaislus, tokius kaip skirtingi vibratoriai ir žiedai, priemonių, sukeliančių daugiau pojūčių. Vibravimas dušo galva – dar vienas dalykas, kurį čia galima panaudoti vietoj sekso žaislų“, – sako Devinas.

Patarimas: prieš nešantis sekso žaislus į dušą privalote įsitikinti, kad jie atsparūs vandeniui.

Nesirinkite sudėtingų pozų

„Pirmą kartą užsiiminėjau seksu su savo mergina duše ir mes norėjome tikrai sudėtingų pozų, tokių kaip miegamajame. Vis dėlto, nedarykite to, nes viskas visiškai kitaip ir nesaugu. Pavyzdžiui, nesirinkite pozų, kur turite ją laikyti, arba kai nei vienas nesilaiko suolo ar sienos. Galiausiai mes paslydome. Laimei, mums pasisekė, kad nei vienas nepatyrėme rimtų sužalojimų, bet gerai nesibaigė – ant jos sėdmenų liko nubrozdinimai!“ – įspėja Dave’as.

Pasimėgaukite visu tuo

„Seksas duše gali būti karštas ir audringas, puikiai matosi nuogi kūnai, tad pasimėgaukite tuo! Kai užsiimu seksu duše, dairausi aplinkui ir jaučiuosi laimingu vyru dėl to, kad turiu tokią merginą“, – tikina Johnas.

Venkite didelio šiurkštumo

„Tai ne vieta grubiems žaidimams ir keistenybėms. Palikite tai lovai, kur daugiau stabilumo ir galima laisviau judėti be baimės nugriūti ir susilaužyti visus kaulus!“ – perspėja Sethas.

Pasimėgaukite seksu per menstruacijas

„Seksas duše yra puikus būdas mylėtis tomis dienomis, ant jūsų kūno nelieka kraujo, o tai puiku“, – primena Gabe’as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)