1. Neskubėk.

Nenorėk, kad po pirmos žinutės atsidurtum jos juodajame sąraše. Moterys ne tokios greitos, joms reikia apšilti. Pradėk nuo tokių žinučių: „Negaliu liautis galvoti, kokia esi seksuali.“ ar „Šiąnakt sapnavau tave.“

2. Būk pirmas.

Nelauk, kad ji pirma atsiųstų riebią žinutę. Moterys retai pradeda nešvankų susirašinėjimą, užtai mielai atrašo. Moterims patinka vyrai, kurie imasi iniciatyvos miegamajame, taigi aistringa žinutė neliks nepastebėta.

3. Pasirink moterį, kuria pasitiki.

Paklausk bet kurios Holivudo garsenybės, Amerikos politiko ar bet ko – ar pasitiki žmogumi, kuriam rašo žinutes apie seksą, atsakymas bus – taip. Tokios žinutės – labai aiškus ženklas, kad pasitiki moterimi.

4. Nerašyk kelių seksualinio turinio žinučių iš eilės.

Nepersistenk. Jei parašei dvi ar tris riebias žinutes iš eilės ar nusiuntei karštą paveikslėlį ir negavai atsakymo, patikėk – ne todėl, kad sugedo jos telefonas. Palauk, kol ji atsakys, antraip vienas rašinėsi karštas žinutes.

5. Kartais tiesiog būk negeras.

Kartais gyvenime reikia imtis iniciatyvos. Jei nusprendei parašyti karštą žinutę, rašyk. Rašant tokias žinutes, drovumui, mandagumui nėra vietos. Ir per daug šypsenėlių nepridėk – vargu ar jos ją įkaitins - greičiau atbaidys.

6. Prieš siųsdamas kūno dalių nuotraukas, gerai pagalvok.

Atsimink: 1. Mobilieji pametami, 2. Santykiai nutrūksta. Taigi – jokių veidų, nieko, kas padarytų gėdos. Būk atsargus ir išradingas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (668)