Seksologė Emily Morse pasidalijo patarimais, kad aistros kibirkštys nušviestų net ir tvankiausią naktį, rašo glamour.com.

1. Pasirinkite tinkamą poziciją.

Būkime realistai, jei esame suprakaitavę, tai mažiausiai norisi, kad prie mūsų glaustųsi kitas suprakaitavęs kūnas. Kai karšta misionieriaus pozicija labiau primena kankinimą nei malonumą. Tad meilės aktui vertėtų pasirinkti tokias pozicijas, kai kūnai liečiasi kuo mažiau: tiktų šuniuko, karučio ar jojikės poza.

2. Seksas prie lango

Gąsdinti kaimynų nevertėtų, todėl šis būdas tinka, jei prieš jūsų namo langus nestūkso kitas namas. Atidarykite langą, atitraukite užuolaidas ir persisverkite per langą. Jei lauke pučia gaivus vėjelis, jums dar labiau pasiseks. Tegul jūsų partneris įsiskverbia jums iš nugaros ir jūs abu galėsite mėgauti kūniškais malonumais ir vaizdais pro langą.

3. Ledukai

Ar turite savo šaldiklyje ledukų? Jei taip, tuomet metas juos išsitraukti ir šiek tiek pasilinksminti. Įsidėkite leduką į burną ir bučiuokite savo partnerio kūną, taip suteikdami jam neapsakomą malonumą. Galite nusileisti ir žemiau juosmens. Leduko šaltis ir jūsų burnos karštis leis partneriui pajusti ypatingus pojūčius. Paskui leduku vedžiokite po savo ir vyro kūno erogenines zonas, papūskite į tas vietas, kur perbraukėte leduku, tai suteiks nepamirštamą malonumą.

4. Seksas duše

Mylėtis vėsiame duše – puiki tingios dienos atrakcija. Mažoje erdvėje jūsų kūnai bus šalia vienas kito. Pasirinkite tinkamiausią pozicija, jokios akrobatikos. Duše ne tik nusiprausite prakaitą, bet maloniai atvėsite. 

Tik atminkite, kad vanduo turi būti vėsus, o ne šaltas, kitaip teks tik liūdnai stebėti, kaip jūsų partnerio pasididžiavimas pradings.

5. Sekso žaislai

Jei norite puikaus orgazmo be didelių pastangų, galite tam pasiruošti iš anksto. Tam prireiks slapto moters ginklo – vibratoriaus. Pusvalandis glamonių? Pamirškite apie tai. Geriausias vibruojantis merginų draugas paruoš jus orgazmui ar net dviems be papildomo prakaito praliejimo. Panaudokite jį klitorio stimuliavimui prieš seksą, tačiau neišjunkite ir tuomet, kai mylėsitės su vaikinu. Taip pajusite dvigubai didesnį malonumą be papildomų pastangų.

Kaip sakoma, jei negali ko nors pakeisti, pakeisk požiūrį į tai. Tad jei karštis lauke jus vargina, užkurkite karštį savo miegamajame (arba duše). Meskite drabužius į šalį ir pirmyn mėgautis vienas kitu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)