Tai susiję su vyriškų ir moteriškų hormonų lygio skirtumais, nesutampančiais poreikiais bei lūkesčiais, tam tikrais sunkumais ir supratimo trūkumu.

Kitaip tariant, konfliktai sekso srityje gali kilti bet kokia dingstimi. Dauguma žmonių nežino, kokios yra jausmingo, nuostabaus ir kokybiško sekso priežastys. Dauguma mano, kad geras seksas yra partnerio sugebėjimų ir dažnio rezultatas. Tačiau yra visai kitaip.

Seksualinių santykių esmė – abipusis supratimas, kada seksas yra meilės išraiška. Jeigu partneriai turi lytinių santykių tik tam, kad pelnytų meilę ar būtų sveikesni, negali būti jokios kalbos apie ilgalaikį ryšį.

Taip pat įrodyta, kad patirtas orgazmas dar nėra nuostabaus sekso garantas. Žinoma, seksas gali suteikti malonumą, tačiau prabėgus laikui, liks tik tuštumos ir vienatvės jausmas. Tai, kad iš sekso gimsta meilė, yra dar vienas klaidinantis mitas.

Psichologai tvirtina, kad meilė prabunda žmogaus viduje, ir tai, kaip jis save mato bei vertina, atsispindi santykiuose tarp lyčių.

Kad seksas būtų jausmingas ir kokybiškas, reikia su partneriu turėti emocinį ryšį, nes tai, ar seksas suteiks malonumą, priklauso nuo emocinės būklės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (518)