12
Kitas

Toliau

Todėl mes sąmoningai renkamės seksą be emocijų, manydami, jog tai mus apsaugos nuo skausmo. Taigi, detaliau panagrinėkime visus šiuos tris santykių tipus ir pasiaiškinkime, kaip apsidrausti nuo skausmo, jeigu kažkas susiklostys ne taip, kaip norėtųsi.

Vienos nakties nuotykis

Vakarėlis su draugais – puikus pretekstas atsivesti į namus nepažįstamą vaikiną ir gerokai atsipalaiduoti. Jūs abu žinote, kad iš to nieko gero nebus, kad tai viso labo tik seksas. Jūs netgi galite dėl to apsikeisti telefono numeriais. Tokios aplinkybės daug kam atrodo paprastesnės.
Sekso metu jaučiatės gerai, tačiau kas bus su jumis kitą dieną? Į galvą gali imti lysti klastingos mintys: „O su kiek damų jis tai darė?“, „Ar jis manęs kuo nors neužkrės?“. Žinoma, apie tai negalvojama išrenginėjant aistros objektą, tačiau kiek vėliau tokios mintys neišvengiamai aplanko.

Taip, vienos nakties nuotykis gali suteikti lengvą ir greitą pasitenkinimą, ir dažniausiai niekas dėl to neįsimyli, tačiau atsikratyti įvairių įkyrių minčių jums tikrai nepavyks.

Seksas pagal iškvietimą

Mes visi žinome taisykles: jokių planų ateičiai, jokių bučinių, apsikabinimų, jokių mielų ir švelnių trumpųjų žinučių. Sąrašą galima tęsti iki begalybės. Jūs išsirinkote šį vyrą tik tam, kad prisišauktumėte jį tada, jai jums norisi patenkinti savo seksualinius poreikius ir nieko daugiau. Turbūt jį sutikote kokiame nors vakarėlyje arba susipažinote socialiniuose tinkluose. Tokių santykių privalumai aiškūs: jūs gaunate seksą tada, kai to norite, su tuo, su kuriuo norite ir kuriuo pasitikite, be to, jūs žinote, kad seksas bus puikus (jeigu jis nėra toks, vadinasi, neteisingai pasirinkote partnerį). Jūs jau pažinote vienas kito kūnus ir išsiaiškinote troškimus, taigi veiksmai ištobulinti iki meistriškumo. Jūs tenkinate vienas kito seksualinius poreikius ir nieko daugiau.

Jūs neturite noro užmegzti tikrus santykius su šiuo vyru, jus sieja tik seksas. Kartais nutinka, kad partneris suvokia faktą, jos tokie santykiai užmegzti tik dėl sekso, tačiau dauguma atvejų jis vis tiek viliasi, kad moteris jį įsimylės. Taip prasideda romantiška pasaka. O jeigu seksas tikrai geras, tai tokie žmonės turi visas galimybes tapti pora.

Tokiuose santykiuose yra ribos. Jeigu norite palikti viską taip, kaip yra, tai įsitikinkite, kad neperžengiate ribos ir netampate jo mergina. Tai reiškia, nerašote ir neskambinate jam pernelyg dažnai ir jau tikrai nekviečiate jo į pasimatymus.

12
Kitas

Toliau

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)