Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt primena, kad nors kartais smagu su mylimąja žiūrėti romantišką filmą, tačiau nuobodu tai daryti kiekvieną kartą, todėl pats metas išbandyti ką nors naujo.

1. Išbandykite žaidimus. Su savo antrąja puse galite žaisti ne tik boulingą ar biliardą. Išbandykite ir ne tokius tradicinius laisvalaikio praleidimo būdus. Pavyzdžiui, golfą, dažasvydį arba kompiuterinius žaidimus, kuriuos galite žaisti kartu. Žaisdami šiuos žaidimus ne tik smagiai praleisite laiką, bet ir išmoksite dirbti kaip komanda.

2. Pakvieskite į neįprastą vakarienę. Aštri pica ar turkiškas kebabas vakarienei – tai taip įprasta ir nuobodu. Verčiau išbandykite ką nors netradiciško! Pasidomėkite neįprastais restoranais savo mieste. Jei gyvenate didmiestyje, tikrai rasite pasiūlymų, kaip netradiciškai pavakarieniauti. Pavyzdžiui, pasiūlykite antrajai pusei pavakarieniauti tamsoje ar išbandyti egzotišką virtuvę.

3. Nueikite į teatrą. Manote, kad tai nuobodu? Tik ne tuomet, jei rinksitės šiuolaikinį spektaklį. Galbūt net tokį, kurio pabaiga priklauso nuo žiūrovų salėje! Jei turite galimybę sudalyvauti panašiame spektaklyje, nepraleiskite progos. O dviese dalyvauti kur kas smagiau. Kas žino, gal jūsų nuomonė apie teatrą smarkiai pasikeis.

4. Stebėkite gamtą. Kas gali būti romantiškiau nei iškyla gamtoje… Tačiau paprastas pasivaikščiojimas gali tapti nuobodžiu pasimatymu. Kad taip nenutiktų, šalia sumuštinių įsidėkite žiūronus ir enciklopedija apie gamtą, ir jūsų pasimatymas pavirs tikrai įdomiu gamtos pasaulio stebėjimu.

5. Keliaukite į ekskursiją. Panaršę internete rasite tikrai daug pasiūlymų, kur galite nukeliauti kad ir vienai dienai. Lietuvoje tikrai yra ką pamatyti ir nuveikti, taigi kodėl nepradėti to daryti su savo antrąja puse! Keliaukite pasigrožėti Žemaitijos dvarų romantika ar leiskitės alaus keliu. Ne tik patirsite daug nepakartojamų įspūdžių, bet galbūt iš naujo pažinsite savo antrąją pusę!

6. Surenkite dviračių turnyrą. Kelionė dviračiais – dažnai pamirštas, bet puikus būdas turiningai praleisti laisvalaikį. Kad būtų įdomiau, iškelkite tikslą kur nors drauge nuvažiuoti. Turėsite progą ne tik apžiūrėti apylinkes, bet ir geriau pažinti partnerį. Jei neturite dviračių, pasidomėkite jų nuoma - išleisti pinigai tikrai nenueis perniek.

7. Užsirašykite į šokių pamoką. Pasimokyti salsos žingsnelių gali būti ne tik naudinga, bet ir labai smagu. Be to, naujus sugebėjimus galėsite pademonstruoti draugų vakarėlyje ar kitame renginyje ir taip visus nustebinti. Kas žino, gal šis užsiėmimas jums taip patiks, kad nuspręsite ir toliau drauge mokytis šokių paslapčių.