Atsakymų į klausimus, kurių nedrįstame laisvai aptarinėti, paprastai ieškome internete ir neretai surandame. Gal pasiseks ir šįkart? Gal tarp toliau pateiktų paaiškinimų yra ir tas, kuris aktualus būtent jums? Taigi, jūs dėmesiui – portale VOICE aptartos problemos, dėl kurių moterys labiausiai linkusios nerimauti pikantiškose situacijose.

Nesu tikra, ar mano vagina pakankamai siaura

Vaginos audiniai yra pakankamai elastingi ir „neišsitampo“ gyvenant net ir aktyvų seksualinį gyvenimą. Aišku, po gimdymo, makštis gali paplatėti, bet šis reiškinys paprastai laikinas.

Jeigu atrodo, kad toji vieta pernelyg pralaisvėjo, pradėkite mankštinti dubens dugno raumenis – atlikinėkite puikiausiai žinomus Kegelio pratimus ir viskas susitvarkys: ne tik raumenys apie makštį sutvirtės, bet ir pavyks stipriau pajusti orgazmą.

Beje, juntamas vaginos „siaurumas“ priklauso ir nuo lytinės sueities pozos. Galite išmėginti kad ir tokią: atsigulkite ant šono, suglauskite šlaunis ir leiskite partneriui įsiterpti iš nugaros.

Atrodo, jis turi priekaištų mano oralinio sekso technikai

Galbūt taip nerimaujate dėl savo veiksmų technikos ir viską darote taip neužtikrintai, kad partneriui persiduoda jūsų būgštavimai. Turėtumėte atsipalaiduoti ir nebijoti improvizuoti – elkitės panašiai kaip šokdama. Tada, tikėtina, neliksite neįvertinta.

Jei pastebėjote, kad partneris be entuziazmo reaguoja į jūsų pastangas patenkinti jį burna, gali būti ir taip, kad pati viską darote nejausdama malonumo, mechaniškai, netgi nenoriai, todėl jam pasidarė nuobodu...

Jei partneris manys, kad oralinis seksas jums tėra prievolė, kad viską darote tik norėdama užsidėti pliusą, vargu ar procesas teiks jam malonumą. Kita vertus, jei tenkinsite jį užsidegusi, kartkartėmis sudejuodama iš malonumo ir vylingai į jį pažvelgdama, jūsų veiksmai užves jį ne tiktai fiziškai, bet ir psichologiškai.

Dažnai masturbuojuosi su vibratoriumi ir bijau, kad tapsiu nuo jo priklausoma

Pomėgį masturbuotis sunku pavadinti priklausomybe, tačiau tiesa ta, kad naudojant sekso žaisliukus tikrai galima priprasti prie konkretaus seksualinio pasitenkinimo šablono. Įpratus prie stimuliavimo vibratoriumi, pasiekti orgazmą kitu būdu gali pasidaryti sunkoka.

Partneris – ne aparatas ir frikcijų tikrai nesugebės atlikti tokiu dažniu, kokiu vibruoja vibratorius. Net ir pati, ranka to nepadarytumėte. Taigi, elementams išsikrovus seksualinis malonumas bus daug sunkiau pasiekiamas.

Ką gi daryti? Išeitis paprasta. Masturbuokitės ne naudodama sekso žaisliukus, o rankomis. Be vibratoriaus pasistenkite apsieiti bent kas antrą kartą. Galbūt prireiks kiek daugiau laiko, kol privesite save prie kulminacijos, tačiau žinokite, kad orgazmas, iki kurio veda ilgesnis kelias, suteikia daug gilesnį malonumą. Puiku ir tai, kad išmokusi pasitenkinti ranka jau nebijosite, kad to, ką darote pati, negalės pakartoti partneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją