Tačiau kartais tai, ko bijoma, ima ir įvyksta. Svetainė woman.delfi.ee pristato kelias nepatogiai pasibaigusias istorijas apie seksą viešose vietose.

  • „Mes su vaikinu nusprendėme pasimylėti tualeto kabinoje. Tik pradėjome, kai į gretimą kabiną užėjo vyriškis, kurį prispyrė „didelis reikalas“. Kai jis pagaliau išėjo ir mes toliau pradėjome mylėtis, į tualetą užėjo kitas vaikinas ir pradėjo mus stebėti per veidrodį priešais: paaiškėjo, kad pro plyšį mus buvo galima matyti“.
  • „Mes su kursioku gyvenome bendrabutyje ir neturėjome vietos, kur galėtume pabūti vieni. Vakare, kai sutemo, mes nuėjome ant suoliuko už bendrabučio korpuso. Kas galėjo žinoti, kad kažkoks vaikinas nuspręs ateiti ten parūkyti“.
  • „Vakare nuvažiavome automobiliu į stovėjimo aikštelę prie kino teatro. Tik įsitaisėme ant galinių sėdynių, kai į aikštelę įvažiavo dar viena mašina. Iš jos išlipo seniokas ir pradėjo šviesti žibintuvėliu į mūsų pusę. Mums pasirodė, kad kitoje rankoje jis spaudžia peilį. Mes prisitraukėme prie sėdynių, kad jis mūsų nepamatytų. Aš išsigandau ir pradėjau savo vaikinui šnabždėti, kad mums reikia nešdintis. Tačiau mes jau buvome spėję išsirengti. Staiga senis pradėjo artėti mūsų automobilio link. Aš surikau, mano vaikinas sugebėjo peršokti ant priekinės sėdynės ir visa jėga nuspaudė greičio pedalą. Tik nuvažiavę kelis kilometrus mes sustojome ir pradėjome rengtis, nervingai juokdamiesi iš šio įvykio. Mes iki šiol kartais prisimename šį nuotykį ir pasijuokiame. Tačiau tąkart buvo tikrai baisu“.
  • „Kai mokiausi vyresnėse klasėse, mes su vaikinu naktimis išeidavome iš namų ir susitikinėdavome parke. Kartą policija šiame parke ieškojo kažkokio valkatos, o užtiko mus su nusmauktomis kelnėmis. Blogiausia, kad vienas iš policininkų buvo mano buvęs treneris: štai kokie gyvenimo mažame miestelyje „privalumai“! Jis pasakė, kad likti šiame parke pavojinga, ir palydėjo mus į namus – 3 val. nakties“.
  • „Kartą su buvusiu vaikinu pradėjome mylėtis automobilyje, kurio langai visai nebuvo užtemdyti. Pro šalį važiavo visa virtinė dviratininkų. Jie mus pastebėjo, pradėjo mažinti greitį ir savo kolegoms šaukti, kad jie taip pat atkreiptų dėmesį, kas vyksta mūsų mašinos viduje. Pamaniau: na ir tegu, tęskime, juk vis tiek šie žmonės mūsų nepažįsta, koks skirtumas. Tačiau tai buvo klaida. Paaiškėjo, kad tarp jų buvo ir mano dėstytojas. Po šito visą semestrą sėdėjau galiniame suole. Iki šiol nežinau, pažino jis mane, ar ne“.
  • „Su vaikinu nuėjome į kiną. Kadangi salė buvo pustuštė, nusprendėme tuo pasinaudoti. Seksas buvo nepamirštamas! Po jo atsisėdome ir toliau žiūrėjome kiną. Kai filmas baigėsi ir užsidegė šviesa, pamatėme, kad už poros eilių sėdėjo žmonės, kurie galėjo puikiai matyti, kas tarp mūsų vyko“.
  • „Mokiausi universitete ir mano vaikinas atvyko manęs aplankyti. Nei mano bendrabutyje, nei viešbutyje susitikti negalėjome, taigi teko ieškoti nuošalių kampelių. Kartą pasislėpėme už krūmų, tačiau mus užtiko kažkoks tipas ir paklausė, ar gali prie mūsų prisijungti. Mes, žinoma, atsakėme „ne“, bet jis neatstojo ir mums teko nuo jo sprukti“.
  • „Mano vaikinas vasarą pakvietė mane į vasarnamį pas savo tėvus, kad galėčiau susipažinti su jo šeima. Vakare sėdėjome savo kambaryje. Namuose įsiviešpatavo tyla ir mes nusprendėme, kad visi nuėjo miegoti. Mes užsimanėme mėnesienoje išsimaudyti ir nuėjome prie ežero. Po to visiškai nuogi ant kranto pradėjome mylėtis. Staiga išgirdau artėjantį variklio garsą ir kažkas vardu pašaukė mano vaikiną. Paaiškėjo, kad visa jo šeima nusprendė pasiplaukioti motorine valtimi ir kaip tik tuo momentu plaukė pro šalį. Aš pasimečiau ir nesugalvojau nieko geresnio, kaip tik šokti į vandenį ir pamojuoti jiems ranka. Įdomi buvo pažintis!“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt