Huffingtonpost.co.uk pateikia rašytojų, komikų ir kt. žmonių pasakojimų apie keisčiausius susituokusiųjų patarimus vienišiems draugams, kaip susirasti porą.

Eik – bažnyčią – ten yra vyrų ir duoda nemokamai pavalgyti.

„Ištekėjusi draugė patarė įsitraukti į bažnyčios ar religinės organizacijos veiklą, kad susipažinčiau su vyru. Nesu religingas žmogus, bet ji pareiškė, kad tai nesvarbu. Pasak jos, dar vienas privalumas – nemokamas maistas (tuo metu dirbau pradedančiojoje technologijų įmonėje – ten būdavo tonos nemokamo maisto). Pasakiau, įdomu, ar nepakenktų mūsų santykiams, jei vėliau jis sužinotų, kad pasitelkiau religiją, kaip priemonę susipažinti su vyrais. Ji atrėžė, kad nereikėtų to minėti. Šiaip ar taip, dabar esu budistė, o vaikino dar neturiu.“ – Knygos „Toksiškas feminizmas darbo vietoje“ autorė Ginny Hogan.

Susitikinėk su vaikinais, kurie bus geri tėvai.

„Ištekėjusi bičiulė patarė: „Turėtum susitikinėti su tuo vaikinu. Jis labai mielas, būtų geras tėvas.“ Būdama vieniša, neieškau tėtuko. Noriu partnerio, su kuriuo būtų linksma, nuo kurio kūnu eitų šiurpuliukai. Susituokę žmonės pamiršta, kad egzistuoja daugybė atrankos proceso dalykų, kai esi vienišas. Tada negalvoji, ar vaikinas mielas, ar bus geras tėvas. Minėti dalykai pasidaro svarbūs, kai jau esi poroje. Greičiausiai vertėtų atsižvelgti į šį patarimą, bet poros neturintiems žmonėms jis nerūpi.“ – „Wing Girl Method“ pasimatymų srities patarėja Marni Kinrys.

Turėk kantrybės – Dievas išpildys tavo norą.

„Viena pažįstama sutuoktinių pora kartą man sakė: „Turėk kantrybės – galiausiai Dievas pasiųs tau skirtąjį.“ Tai nuskambėjo ironiškai, nes: 1. Aš nenorėjau „man skirtojo“, tiesiog norėjau su kuo nors susitikinėti, 2. jie susipažino bažnyčioje, 3. kai jie susipažino, abu buvo susižadėję ir apgaudinėjo savo partnerius. Puiku, kad jie susituokė, bet tai įvyko prieš 10 metų. Beje, dabar jie jau išsiskyrė.“ – komikas iš Detroito Brendonas Lemonas.

Susitikinėk, net jei jis tau atrodo vėpla.

„Ištekėjusi draugė Rochelle paklausė, gal norėčiau susipažinti su nevedusiu jos bičiuliu Danu. „Nueik į pasimatymą, jis – „malonios išvaizdos vaikinas“. Kai paprašiau patikslinti, ką reiškia „malonios išvaizdos“, ji atsakė – „neblogai atrodo“. Telefonu susitarėme su Danu susitikti šeštadienį vakare.

Kai jis pasitiko mane metro stotelėje, pamaniau, ar Rachellei nereikėtų akinių. Deja, Danas buvo panašus į pelėdą. Nuo pat pradžių tai buvo visiška nesėkmė, nes jis visą pasimatymą ieškojo progų pačiupinėti man šlaunis, todėl spėju, kad jam patikau.

Susitikau su juo dar kartą, nes vedęs bičiulis Neilas patarė: „Susitik dar kartą, kartais kibirkštis įsižiebia ne iš karto.“

Galiausiai „malonios išvaizdos vaikinas“ susipažino su mergina, kuriai atrodė panašus ne į pelėdą, o į povą.“ – laidos „YouTube“ kanale „The KarenLee Poter Show“ vedėja ir audiolaidos „Pašnekesiai apie seksą su mama“ autorė KarenLee Poter.

Nuo pat pradžių imk dominuoti.

„Kai pradėjau rimtai draugauti su mergina (dabar mes susižadėję), vienas kolega patarė nenešti šiukšlių, neplauti indų ir nedirbti jokių namų ruošos darbų. Kodėl? Todėl, kad valdžia priklauso dominuojančiajam. Pasakiau, kad dabar ne „Reklamos vilkų“ (serialas) era, o aš – veikiau Danny Tannerio (filmo veikėjas – našlys, auginantis tris dukteris) tipo žmogus, nes man patinka tvarkytis.“, – komikas iš Klivlando Joshua Womackas.

Susirask jaunesnį.

„Senelės sesuo patarė susirasti jaunesnį vyrą. Visos jos draugės našlės tvirtino, kad ilgalaikėje perspektyvoje taip bus tik geriau. Mes greitai pakeitėme pokalbio prie vakarienės stalo temą.“ Komikė iš Niujorko Jenny Gorelick.

Ką daryti, kad santuoka neiširtų? Meluoti.

„Užaugau pietvakarių Misūryje, daug mano draugų vedė, vos įžengę į trečią dešimtį, kad „pagaliau“ turėtų seksualinį gyvenimą. Iš vedusių vyrų išgirdau keisčiausių patarimų, rodančių, kad jie nesuvokia, kas yra santuoka. Vienas bičiulis sakė: „Santuokoje svarbiausia – paslaptys.“ Jis slėpdavo pornomedžiagą savo išmaniajame telefone. Kitas draugas susikivirčijo su žmona, o kai ji išėjo iš namų, numojo ranka: „Amžinai nepyks.“ Abu tie vaikinai dabar išsiskyrę.“ – komikas iš Niujorko Tyleris Snodgrassas.

Klausyk savo širdies.

„Pažįstu tik du santuokoje gyvenančius žmonės, jie – mano mama ir tėtis. Juokauju. Esu jauna, bet kilusi iš Teksaso, taigi nemažai mano draugų jau susituokę. Prasčiausias jų patarimas – klausyti savo širdies. Pagalvokite – jei šeimą sukūrusio žmogaus klausiu patarimo, vadinasi, tikiu, kad jis rado amžiną meilę, taigi žino, ką reikia daryti. Nenoriu klausyti savo širdies, noriu klausyti tavo širdies. Panašu, kad tavo širdis – sumanesnė užmano.“ – komikė iš Niujorko Allison O’Conor.

Sužinok, ar jis turtingas.

„Aš rašau apie meilę ir pasimatymus, iš to pelnausi pragyvenimui, taigi nemėgstu kvailų patarimų (ypač tų žmonių, kurie patys vis dar nėra susituokę). Mano nuomone, labiausiai nevykęs patarimas – tekėti ne iš meilės, o dėl pinigų. Man asmeniškai laikas yra pinigai, taigi jei likusį gyvenimą gyvensiu su kažkokiu žmogumi, turiu gauti už tai šį tą vertingesnio nei doleriai.“ – pažinčių svetainės „TheProblemWithDating.com“, knygos „Atsikratyk to šlamšto. Kelionė į atleidimą, sveikimą, ir meilės suvokimą“ Bruna Nessif.

Apsivilk raudoną suknelę ir eik vilioti vyrų į viešbučių barus.

„Pasakojau susižadėjusiai draugei apie pažinčių internetu sunkumus ir apie tai, kaip norėčiau susipažinti su daugiau vyrų realiame gyvenime. Ji pasakė, kad sugalvojo – aš turiu nusipirkti ilgą raudoną suknelę, nueiti į viešbučio barą, atsisėsti su taure rankoje ir megzti akių kontaktą su visais padoriai atrodančiais vyrais. Bičiulė norėjo man padėti, bet... raudona suknelė viešbučio bare, žiūrėjimas vyrams į akis... Atsakiau, kad didesnė tikimybė būti palaikyta mokamų paslaugų teikėja, nei susipažinti su būsimu vaikinu. Bičiulė vis dar įsitikinusi, kad dėl savo pažiūrų ir tebesu vieniša.“ – laidos „Dateable Podcast“ vedėja Julie Krafchick.

Būk kilnus ir romantiškas.

„Artimas bičiulis gyvena su partnere beveik 10 metų. Negana to, dirba vaikų literatūros redaktoriumi, taigi ne šiaip tiki meile – tiki, kad meilė yra stebuklas. Jis nustojo vaikščioti į pasimatymus tada, kai dar nebuvo sukurtos pažinčių programos „Tinder“ ir „Bumble“ ir pasimatymai nebuvo virtę kažkokiu nuasmenintu dalyku. Taigi jis patarė būti kilniu ir romantišku.

Kai pradėjau susitikinėti su patinkančia moterimi, jo patarimai, kaip pirmą kartą pasakyti, kad myli, buvo ir fantastiniai, ir absurdiški. Jis teigė: „Gali pasakyti moteriai, kad ją myli, jau po trijų savaičių, tik žiūrėk, kad svarbiausias akcentas būtų švarko kišenėje, tau prie širdies.“ Arba: „Išgraviruok ant veidrodėlio eilėraštį ir padovanok jai, kad žiūrėdama į veidrodį, matytų save už išgraviruotų žodžių.“ Nė vienu iš tų patarimų nepasinaudojau. Tiesiog, kaip suaugęs žmogus, palaukiau kelis mėnesius, o paskui nuoširdžiai viską išsakiau. Prieš mėnesį pasipiršau tai nuostabiai moteriai, dabar mes susižadėję, taigi viskas baigėsi kaip pasakoje, kaip ir tikėjomės.“ Komikas iš Niujorko Bobas Gurnettas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)