Vieni Mančesterio gyventojai dar pavasario karantino metu vedė savo kaimynus iš proto aistringomis dejonėmis ir šauksmais.

Policija jų nenubaudė, nes toks triukšmas laikomas natūraliu, bet portalo „Save On Energy“ apklausa rodo – net trečdalis skaitytojų skirtų kaimynams baudas už pernelyg triukšmingą seksą, rašoma „The sun“.

Ir visgi ką daryti, jei jūsų poros seksas lydimas garsių dejonių ir šūksnių?

Alicia Loveday (26 m.) ir Adamas Howardas (24 m.) mylisi audringai, garsiai, tuo didžiuojasi ir sako, kad kitaip jiems nepavyktų.

Vigane gyvenanti pora yra ne kartą papiktinusi kaimynus, pažadinusi vaikus, šunis, viešbučiuose jiems kelis kartus buvo iškvietę apsaugos darbuotojus.

Socialinė darbuotoja Alicia ir kariuomenės išminavimo ekspertas Adamas susipažino prieš trejus metus.

Alicia Loveday ir Adamas Howardas

Jauna moteris pasakojo: „Mes esame labai aistringi, todėl žmonės ne kartą yra skundęsi, kad mylėdamiesi stipriai triukšmaujame. Iš pat pradžių pajutome vienas kitam stiprų seksualinį potraukį. Kai susipažinome Nevarko regbio klube, jau pirmasis bučinys buvo labai karštas, kupinas aistros. Tik nemanėme, kad dėl savo triukšmingo sekso pateksime į daugybę nesmagių situacijų.“

Pasak Alicios, kai prasidėjo intymūs santykiai, jie neįsivaizdavo, kad skleidžia tiek triukšmo: „Kai pradėjome draugauti, Adamas gyveno bendrabutyje. Pirmą kartą likau pas jį nakvoti, nė nenumanėme, kad mylėdamiesi keliame tiek triukšmo. Mes atsidavėme potraukiui ir nė negalvojome, ar garsiai dejuojame. Bet kitą dieną kaimynas iš gretimo kambario pasišaipė, kad naktį girdėjo, kaip Adamas smaginosi su mergina. Mes abu nustėrome iš gėdos.“

Vėliau buvo daugiau nusiskundimų ir nemalonių netikėtumų.

Alicia pasakojo: „Kartą viešbutyje mums į duris pasibeldė apsaugininkas ir pasakė, kad kaimynas skundžiasi mūsų keliamu triukšmu. Per mus viešbučio lankytojai negalėjo miegoti. Tada atidariau duris vilkėdama naktinius, o už jų stovėjo rūstus apsaugininkas. Persigandau ir pažadėjau, kad netriukšmausime. Kitą kartą kitame viešbutyje gretimame numeryje apsistoję žmonės pakišo mums po durimis raštelį, kuriame rašė – sprendžiant iš garsų, atrodė, kad mums gera, bet kitą kartą vertėtų pagalvoti, kaip nesmagiai per mus jaučiasi aplinkiniai. Perskaičiusi net išraudau.

Tada supratome, kad mylimės kur kas triukšmingiau nei kiti. Kartą sodyboje mums į sieną ėmė belsti draugai ir liepė nutilti. Vėl baisiai susigėdau. Girdėti kaip žmonės „tai daro“ gana keista, ypač jei juos pažįsti ir kitą dieną susitiksite. Mirčiau iš gėdos, jei tėvai mus išgirstų, todėl jų namuose prisidengiame veidus pagalvėmis.“

Supratę, kad aistringos jų dejonės trikdo aplinkinius, įsimylėjėliai stengiasi mylėtis tik savo namuose. Tačiau šiuo metu jie gyvena name kartu su Adamo mama.

Alicia teigė: „Adamas dažnai išvyksta darbo reikalais, kartais net kelioms dienoms. Pajutome, kad santykiai su ilgais išsiskyrimais sudėtingi. Pasiilgstame vienas kito, o kai pagaliau susitinkame, negalime paleisti vienas kito iš glėbio. Jei savaitgalį Adamas namuose, mylimės mažiausiai du kartus per dieną. Stengiamės mylėtis, kai nieko nėra namuose, bet kartą vis tiek buvo bėdos.

Pernai per Kalėdas Adamo mama su patėviu išvyko atostogų į Norvegiją, o mes nutarėme pasinaudoti laisve ir ėmėme mylėtis antrame aukšte. Labai džiaugėmės, kad esame vieni, kad nebereikia jaudintis, dangstytis pagalvėmis, nerimauti, kad per garsiai dejuojame. Žiemos švenčių proga aš netgi pasipuošiau snieguolės suknele. Kaip ir visi, per Kalėdas norėjome paišdykauti.

Tačiau nuo mūsų keliamo triukšmo ėmė kaukti šeši Adamo šunys. Jam teko bėgti į pirmą aukštą jų raminti. Laimė, jie ne taip ilgai kaukė. Kitą dieną paskambino Adamo mama paklausti, kaip sekėsi, ką veikėme praėjusį vakarą. Name įrengta apsaugos kamera, galima pažiūrėti, kas vyksta pirmame aukšte. Adamas išbėgo pas šunis nuogas, o mes tai pamiršome!“

Pasak Alicios, kai Adamo mama su patėviu grįžo iš atostogų, gretimais gyvenanti kaimynė pasiskundė mamai, kad mes savo šauksmais ir dejonėmis pažadinome jos kūdikį. „Vargšė Adamo mama labai sutriko, nežinojo, ką sakyti“, – pridūrė Alicia.

Moteris sako, kad praėjo keli mėnesiai, kol jie įsisąmonino, koks triukšmingas jų seksas: „Labai ilgai nesupratome, kad garsiai mylimės, nes būdavome įsijautę į seksą. Mums kitaip nepavyksta.“

Aplinkinių nelaimei, poros seksualinis gyvenimas pastaruoju metu ypatingai aktyvus.

Alicia pasakojo: „Pastaruosius dvejus metus bandome susilaukti kūdikio, todėl mylimės dar dažniau. Be abejo, per karantinus ir turint omenyje mažus kaimynų vaikus turime stengtis netriukšmauti. Juk visi esame priversti daugiau laiko praleisti namuose.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (631)