Nesu „vyturys“. Jeigu neturėčiau darbo ir trijų vaikų, miegočiau iki vienuoliktos ryto tikra to žodžio prasme. Tad savaime suprantama, kalbant apie intymias akimirkas su sutuoktiniu Jacku, vakaras yra vienintelis metas, kai tarp mūsų gali kas nors vykti.

Bet kadangi tarp mūsų viskas pamažu tapo nuspėjama, nusprendžiau leistis į žaidimą ir pasiryžau rytmetinio sekso iššūkiui.
Ir štai kaip viskas vyko.

Pirmadienis

Įvertindama visą chaosą, kuris užvaldo namus visiems ruošiantis į mokyklą ir darbą, nustačiau savo žadintuvą valanda anksčiau. Suprantu, tai nėra pats spontaniškiausias dalykas, tačiau nuogąstavau, kad tai vienintelis būdas rytiniam intymumui užtikrinti. Viena pagrindinių priežasčių, kodėl niekada nebuvau didelė rytinio sekso gerbėja – ką tik nubudusi jaučiuosi bjauriai. Tad kai mano telefono žadintuvas ėmė vibruoti, nudrožiau tiesiai į vonios kambarį išsivalyti dantų, susišukuoti plaukų ir įsidėti kontaktinių lęšių.

Kai grįžau į lovą, Jackas vis dar miegojo, tad nusprendžiau palįsti po antklode ir pažadinti jį geriausiu įmanomu būdu. Buvo puiku, bet iki tol, kol baigėme, jau girdėjau besikeliančius vaikus ir pilamus dribsnius. Prakeikimas.

Antradienis

Šį rytą nusprendžiau pasimėgauti abipusiškesne sueitimi, tad pasiryžau prieš tai atlikti visą savo grožio ritualą. Kadangi Jackas jau žinojo apie mano šios savaitės misiją, atsibudo pusę septintos be jokio žadintuvo. Matyt vyrai rytais turi daugiausiai testosterono, Jackas tai akivaizdžiai demonstravo. Nežinau kodėl, bet jau po kelių sekundžių jaučiau tvirtą spaudimą į savo šlaunį.

Paprastai man reikia daug glamonių, kad nusiteikčiau seksui, tačiau šį kartą situacijos skuba gerokai įkaitino atmosferą! Jackas įėjo į mane iš nugaros. Tai buvo labai seksualus žadinimas ir kadangi mes nematėme vienas kito veido, manęs nejaudino mintis apie nevalytus dantis.

Trečiadienis

Šį rytą darbe manęs laukė svarbus susitikimas, todėl tas faktas, kad iki išnaktų jam ruošiausi reiškė, kad pusę septynių nesijaučiau nusiteikusi intymiems žaidimams. Kai Jackas pradėjo gretintis prie manęs, suskubau siekti telefono žinutėms iš darbo patikrinti. Žinau, kad tai blogai, tačiau realybė tokia, kad kartais gyvenimiški dalykai eina pirmiau malonumų.

Išėjau į darbą su kaltės jausmu, kad nusidėjau savo iššūkiui, bet kai grįžau namo, Jackas nustebino mane išsiųsdamas tą vakarą vaikus pas savo mamą. Mes užsisakėme maisto į namus, žiūrėjome filmus ir vakarą užbaigėme puikiu seksu, kai visi jau buvo užmigę. Vien todėl, kad seksas tapo mūsų šios savaitės prioritetu, abu staiga ėmėme jo trokšti labiau.

Ketvirtadienis

Šį rytą Jackas nusprendė pažadinti mane savimi ir nesiliovė tol, kol aš iš visų jėgų stengiausi tramdyti save patirdama vieną stipriausių orgazmų, kuriuos galiu prisiminti. Tiesą sakant, į darbą išėjau su šypsena. Kai bendradarbis paklausė, ko tokia laiminga, tikrai žinojau, kad paslaptis slypi mūsų rytinėje „veikloje“.

Penktadienis

Mūsų dukrą pastaruoju metu kankina košmarai, o tai šį rytą pasireiškė jos atsiradimu mūsų lovoje, kas būna labai retai. Buvo akivaizdu, kad rytinis seksas bus neįmanomas, bet vistiek buvo miela nubusti visiems kartu tarsi bendrame lizde.

Šeštadienis

Su sporto užsiėmimais ir šokių pamokomis, savaitgalio rytai tikru atsipalaidavimu mums nekvepia. Svajojau apie drybsojimą lovoje, seksą ir kambarių tarnybą, bet čia pasibeldė realybė. Vis dėlto, žinojau norinti savo rytinio sekso, tad kai užvežėme berniukus į treniruotę, o dukrą į gimtadienio šventę, vėl grįžome į lovą.

Paprastai šis laikas skiriamas namų tvarkymui ir drabužių skalbimui, bet aš atsidūriau ant Jacko ir pati nuveikiau didžiąją darbo dalį. Tai, kad galėjome vienas kitą matyti, tuo pačiu metu ir erzino, ir labai gundė.

Manau, kad buvau tiek įpratusi prie sekso tamsoje prieš pat miegą, kad net nesuvokiau, jog mūsų seksualiniame gyvenime trūko vizualinio elemento. Buvo gana seksualu matyti save veidrodyje ant jo ir prisiminti, kad mano sutuoktinis – išties gerai atrodantis vyras.

Sekmadienis

Paskutinę mūsų rytinio sekso savaitės dieną veiksmą perkėlėme į dušą. Jei sąžiningai, mūsų atveju tai nepasiteisino. Dėl vandens viskas sekėsi kur kas prasčiau. Jackui buvo sunku rasti gerą pozą, o aš vos neišslydau iš dušo. O dar turint omenyje tai, kad girdėjosi trijų vaikų lakstymas, mums teko seksui skirtą laiką gerokai apkarpyti.

Bet apskritai, ši savaitė neabejotinai atnaujino mano susidomėjimą seksu. Tiesą sakant, rytinis seksas ne tik kad yra įmanomas kasryt (ar bent jau kas antrą rytą), bet ir neabejotinai yra tas užsiėmimas, kurį retkarčiais įtraukčiau į mūsų repertuarą aistrai atšviežinti. Net jeigu burnos kvapas tuo metu ir ne pats šviežiausias!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)